Σπίρτζης σε Βενιζέλο: Μην προσμετράτε τη Δημοκρατική Παράταξη του ΤΕΕ στο ΠΑΣΟΚ σας!

20.5.14


Με μια ανακοίνωση που θα συζητηθεί, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χρήστος Σπίρτζης ζητά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σιωπήσει και να μην επικαλείται την επιτυχία της Κεντροαριστεράς στο ΤΕΕ στους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του!

Πρόκειται για μια ακόμα στιγμή...δόξας για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος συνειδητά επιχειρεί να καπηλευθεί επιτυχίες άλλων που κατέστησαν δυνατές μόνο και μόνο γιατί αυτός δεν είχε καμία συμμετοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σπίρτζη:

Η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στα Επιμελητήρια, τους επιστημονικούς Συλλόγους, τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και υπαρκτή και όρθια και σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση και την πολιτική της Κυβέρνησης και του κ. Ε. Βενιζέλου.

Μετά την επανεκλογή μου στην προεδρία του ΤΕΕ, στις 4 Μαΐου 2014, μεταξύ άλλων, δήλωσα ότι:
§         η εκλογή μου αποτελεί νίκη του ακηδεμόνευτου και ανεξάρτητου Φορέα μας, ενάντια σε όσους επιχείρησαν την μετατροπή του ΤΕΕ σε ενεργούμενο κυβερνητικών ομάδων ή κομματικών “στρατών”
§         η συνεργασία μας με όλες τις δυνάμεις και τα πρόσωπα έχει στόχο να αγωνιστούμε ενωτικά και δημοκρατικά, ώστε να πετύχουμε πλήρη ανατροπή των τραγικά αποτυχημένων αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών και επιλογών υποτέλειας της χώρας, που ισοπεδώνουν τον εθνικό-παραγωγικό ιστό, τους επιστήμονες, ολόκληρη την εθνική οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της νεολαίας
§         και τέλος, ότι δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να πανηγυρίσουν όσοι έχουν καίρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και έχουν εναντιωθεί με πράξεις και παραλείψεις τους κατά των Ελλήνων διπλωματούχων μηχανικών και του ΤΕΕ

Δυστυχώς, η παρότρυνση αυτή δεν έγινε σεβαστή από τον κ. Βενιζέλο.

Είναι προφανής η προσπάθεια του καπελώματος ή και της απαξίωσης των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ιδιαίτερα δε, όταν αυτές οι δυνάμεις έχουμε ταχθεί, στη συντριπτική μας πλειοψηφία, σε αντίθεση με βασικές κυβερνητικές πολιτικές.  Είναι προφανής η προσπάθεια απόκρυψης των κύριων λόγων ύπαρξης και σεβασμού των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης από τους μαζικούς χώρους και τους Πολίτες: την ακηδεμόνευτη στάση μας, τις μάχες ενάντια στην αποδόμηση θεσμών, επαγγελμάτων και κοινωνικών χώρων (όπως της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ΤΕΕ), τους αγώνες ενάντια στην εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους, στην απομείωση του κράτους δικαίου και της Δημοκρατίας.

Δεν μιλάμε δημόσια πολλές φορές, σεβόμενοι τον χώρο μας, την ιστορία μας, την ανιδιοτελή προσφορά των συντρόφων μας, την αγωνία και την απόγνωση όλων μας για την κατάντια του πολιτικού μας φορέα.

Θυμίζουμε ότι, στην κοινωνία και στους Φορείς της, συνεργαζόμαστε με όσους ο κ. Βενιζέλος καταγγέλλει και αντιπαλεύουμε με όσους συνεργάζεται.

Θυμίζουμε ότι με την ακροδεξιά της ΝΔ μας χωρίζει άβυσσος και δεν ανεχόμαστε ούτε εκβιασμούς ούτε διλήμματα ούτε καπελώματα.

Θυμίζουμε ότι δώσαμε και θα δώσουμε αγώνες για την υπεράσπιση της προσωπικής, κοινωνικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Θυμίζουμε ότι μετά τις Ευρωεκλογές η «προοδευτική σταθερότητα» της Κυβέρνησης του κ. Βενιζέλου περιέχει:
Ø      Την αύξηση των ασφαλιστικών μας εισφορών και τις κατασχέσεις, λόγω αδυναμίας πληρωμής ασφαλιστικών οφειλών από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον Πρόεδρο του ΕΤΑΑ, κ. Σελλιανάκη, που τοποθέτησε και στηρίζει από κοινού με τη ΝΔ
Ø      Τη συνέχιση της προσπάθειας λεηλασίας των αποθεματικών του ασφαλιστικού μας Φορέα και της περιουσίας του με τις μεθοδεύσεις του κ. Σελλιανάκη και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για ενοποίηση με τον ΟΑΕΕ
Ø      Την αποδόμηση των ειδικοτήτων των Μηχανικών, με την εφαρμογή των προβλέψεων του Πολυνομοσχεδίου
Ø      Την κατάργηση και την αποδόμηση των τεχνικών εταιρειών με το υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου για την «Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων» και την κατάργηση των κάτω ορίων
Ø      Την εκποίηση του Ελληνικού και του δημόσιου πλούτου με μία και μόνο προσφορά
Ø      Την ακύρωση της χωροταξικής, πολεοδομικής και περιβαλλοντικής προστασίας με το Νομοσχέδιο «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλού και παραλίας»

Θυμίζουμε ότι η «προοδευτική σταθερότητα» της Κυβέρνησης δεν λαμβάνει υπόψη και δεν συζητά με τους Φορείς, τα Επιμελητήρια, τους επιστημονικούς Συλλόγους, τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θυμίζουμε ότι χιλιάδες συνάδελφοι και σύντροφοί μας είναι άνεργοι, ξενιτεμένοι, σε απόγνωση.

Αγαπητέ κ. Βενιζέλο,
Υλοποιείτε με τον δικό σας τρόπο το σύνθημα «το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι παντού».
Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μας κάνετε δώρο στη δεξιά της ΝΔ.

Επιλέξαμε μια ανεξάρτητη πορεία μέσα στην κοινωνία.
Δεν γίναμε κυβερνητικά φερέφωνα.
Δεν ενταχθήκαμε σε άλλους χώρους, για να εξιλεωθούμε από τις λαθεμένες, αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές σας.
Δεν θα γίνουμε ούτε ουρά ούτε σέχτα.

Θα συνεχίσουμε τον δικό μας αγώνα πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας.
Πιστοί στην ιδεολογία μας και τον προοδευτικό προσανατολισμό μας.
Πιστοί στις κοινωνικές συμμαχίες του δημοκρατικού προοδευτικού κόσμου.
Συνεπείς στη βαθειά διαχωριστική γραμμή με τον νεοφιλελευθερισμό, τον ενδοτισμό και την κοινωνική αναλγησία.

Θα παλέψουμε μαζί με την κοινωνία
Ø      για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας
Ø      για μια ανεξάρτητη Ελλάδα, ισότιμο Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ø      για την οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου

Απαιτούμε σεβασμό και τη σιωπή σας και για εμάς και για τις προσπάθειες μας ενάντια στις επιλογές και τις συμμαχίες σας …

34 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα20 Μαΐου 2014 - 12:19 μ.μ.

  Λαοί που ψηφίζουν Γιωργάκη, Κωστάκη, Ψινάκη, Μαρινάκη,Σταύρο Θεοδωράκη, Μπέο, Καμμένο, Ραχήλ Μακρή και Αλέξις-αυτός με το Burberry που βολεύεται να τού κρατά την ομπρέλα μια γυναίκα ενόσω εκείνος έχει τις χερούκλες του στις τσέπες-τις δικές του προς το παρόν-έχουν πάντα το περιθώριο στο δεξιό τους φάσμα να ψηφίζουν και τα ρυπαρά υποκείμενα του είδους που αναπαριστά η φωτογραφία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πιστεύω μια κυβέρνηση νδ-χα-λαος θα ήταν πολύ καλό για τον τόπο. Αν ήμουν στα πράγματα θα είχα κάνει και το σύμφωνο συμβίωσης για τους χομο για να έρθουν και οι φιλελέ μαζί μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φοβάμαι πως αν θεωρείς ότι αυτή η εκτίμηση είναι πια ξεπερασμένη, ότι πρέπει να προσθέσεις ένα επιπλέον «πα» στο όνομα του ιστολογίου. Αυτά φιλικά και με διάθεση να σε πειράξω, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς.  Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα. Χρυσή Αυγή ψηφίζει κάποιος για πολλούς λόγους. Μην μου πεις ότι αν θέλει να διαμαρτυρηθεί, υπάρχουν κι άλλα κόμματα. Αυτή η εκτίμηση καλύπτει ένα μέρος της πραγματικότητας. Όταν τα υπόλοιπα κόμματα, κυβερνητικά ΚΑΙ ΜΗ, έχουν αφήσει μια σειρά θεμάτων να σιγοτρώνε τη σάρκα της κοινωνίας, τότε δεν σκέφτεσαι λογικά. Αν βρεθείς σε ακραίες καταστάσεις, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι να χειροδικήσει. Κάποιοι άνθρωποι ψήφισαν αυτούς που το κάνουν γι' αυτούς. Κάποιοι άλλοι ψήφισαν τα ίδια πρόσωπα για να βγάλουν ένα γιγαντιαίο κωλοδάχτυλο στο αποτυχημένο σύστημα, χωρίς να το σκεφτούν καλά.  Αν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής έχουν το «Αγών μου» κάτω από το μαξιλάρι, τότε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το «Κεφάλαιο»; Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, ενώ και οι δύο ομάδες γνωρίζουν για έκτροπα από ομάδες που βρίσκονται στους κόλπους και των δύο αυτών σχηματισμών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν ήξερες πόσο καραγκιόζης είναι ο Σπίρτζης δε θα έγραφες αυτή την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος συνδικαλιστικής παράταξης που να εξηγεί καλύτερα την έκφραση "παιδί του κομματικού σωλήνα", αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο, που γεννήθηκε, μεγάλωσε, εκπαιδεύτηκε και αποκαταστάθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του Σιμήτη, (τότε ξεκίνησε), του Γιώργου και του Βαγγέλη..

  Άσε μας ρε Χρηστάκη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ευχή και κατάρα20 Μαΐου 2014 - 1:20 μ.μ.

  Η πολιτική-τουλάχιστον σ'αυτούς που θέλουν να την δουν πιο φιλόδοξα και όχι από τη σκοπιά του απλού οπαδού, στο στυλ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-δεν είναι θυμικό αλλά λογική, ανάλυση, επεξεργασία. Γι'αυτό και δεν είναι ίδιον του πολιτικού άνδρα οι εμμονές, οι αγκυλώσεις της σκέψης, ο προσεταιρισμός του παρορμητικού, ο ρηχός οπαδισμός, η προσωπολατρία και όλα αυτά τα αφελή και επιπόλαια.


  Δεν αναφέρομαι στον συνδικαλιστή-καλά κάνει στη συγκυρία να αποστασιοποιείται. Το συνδικαλιστικό του ένστικτο τον συμβουλεύει σωστά αλλιώς δεν θα μπορέσει να επιβιώσει συνδικαλιστικά στο σκληρό ανταγωνιστικό πεδίο όπου τώρα κυριαρχεί. Αύριο, μεθαύριο θα εκφραστεί αλλιώς όπως η κάθε νέα συγκυρία το επιβάλλει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ντάξει, η ανακοίνωση δεν χτυπά το Βενιζέλο μόνο ως προσωπο. Εχει και λίγο από συντεχνιασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πείτε στον κύριο ότι βγήκε πρόεδρος με τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ και τις νομοθετικές παρεμβάσεις του Χρυσοχοϊδη για το ΤΕΕ. Να θυμίσω γιατί φώναζε για ένα μήνα ο Απόστολος Κακλαμάνης και μάλωναν με τον Μιχάλη μέσα στη Βουλή.Αποκλείεται να μην το γνωρίζεις παραπολιτικέ. Έχει δίκιο ο Πάγκαλος, κάποιοι μισούν το χέρι που τόσα χρόνια τους τάϊζε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Γερη σφαλιαρα στον ευφυη κενολογο!Εγκρινω και επαυξανω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Όχι άλλους εισαγγελείς20 Μαΐου 2014 - 2:39 μ.μ.

  1) Τα ακροδεξιά κόμματα βρίσκονται σε άνοδο σε όλη την Ευρώπη, κάτι που προφανώς αγνοείς, 2) η δολοφονία Φύσα ήταν το αποτέλεσμα τραμπουκισμού, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να προσδιορίσει την εκλογική συμπεριφορά του συνόλου των ελλήνων ψηφοφόρων και 3) αν και δεν ψηφίζω Χρυσή Αυγή , σας λέω ότι μας πρήξατε με το να μαστιγώνετε τους ψηφοφόρους της. Επιτέλους ποιοί νομίζετε ότι είστε και όταν αναφέρεστε στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής διατυπώνετε την άποψή σας με την βεβαιότητα του φορέα της απόλυτης αλήθειας και το ύφος του εισαγγελέα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κυνοβούλιο ή φάσισμός?20 Μαΐου 2014 - 2:49 μ.μ.

  Ο φασισμός ήταν πάντα παρών. Από τα κομμένα μηνύματα στο μπλογκ σας μέχρι το ξύλο στους μετανάστες. Απλά πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι καταγγέλλετε μόνο το φασισμό που εναντιώνεται στα συμφέροντά σας. Τώρα είναι αργά κύριοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μεγαλύτερο κατάντημα από το να προσπαθούν οι πάντες να αποδεσμεύσουν την υποψηφιότητά τους από ένα κόμμα, δε νομίζω να υπάρχει.
  Δίχως να ισχυρίζομαι ότι ο Βενιζέλος είναι ο μόνος υπεύθυνος για την
  κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ είναι προφανές, εδώ και πολύ καιρό, ότι η παραμονή
  του στην προεδρία του κόμματος καθιστά αδύνατη κάθε πρόσπαθεια ανάκαμψης. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τον απομακρύνουν οι σύντροφοί του αλλά αν περιμένουν από αυτόν να φύγει από μόνος του, θα μείνουν με την προσμονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανάλογες δηλώσεις θα πρέπει να κάνουν όσοι από τους περιφερειάρχες, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, δεν έβαλαν υποψηφιότητα με το σήμα της Ελιάς, αλλά κινήθηκαν ανεξάρτητα!!
  Υπάρχει σύγχυση με όσα λέγονται και προβάλλονται από την ομάδα Βενιζέλου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ευχή και κατάρα20 Μαΐου 2014 - 5:51 μ.μ.

  Μιας και μιλάς για ιδιοκτήτες δες σε ποιους ο ιδιοκτήτης νοίκιασε το Καστρί και μετά μίλα για ιδιοκτησίες κομμάτων. Αυτός είναι ικανός όχι την Έλσα Παπαδημητρίου να προτείνει για πρωθυπουργό αλλά και τον Κοκό ή τα βλαστάρια του για Προέδρους του ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ευχούλα στις 25 το βράδυ έλα να σε γλεντήσουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Προσωπικά δε θα ψηφιζα ποτε ΧΑ, μιας και δεν ανηκω καν στο χωρο της δεξιάς και δεχομαι οτι σαφως οι πολίτες που την ψηφίσαν εχουν ευθυνη, όπως και το καθε κομμα. Ωστοσο, είναι απαραδεκτο οι πολιτικοί του ''δημοκρατικου τοξου'' να κρυβονται πίσω απο τους πολίτες, η ανοδος της ΧΑ οφείλεται σε συγκεκριμένους παραγοντες και προβλήματα, που δεν αντιμετωπίστηκαν σοβαρα απο κανέναν, αναμεσα τους είναι και η έλλειγω παιδείας. Οι πολιτικοι των υπολοιπων κομματων αντι να αφοριζουν συλληβδην τους πολιτευτες και ψηφοφόρους της ΧΑ, ας κατσουν με διαλογο και επιχειρηματα να ανατρεψουν τα επιχειρηματα τους και να αντιμετωπισουν τα προβληματα πουοδήγησαν στην ανοδο της. Επίσης η δικαιοσύνη και οι θεσμοι να λειτουργούν ουσιαστικα και οχι να κανουν show.
  Συνολικοι αφορισμοι των ψηφοφορων της ΧΑ, οπως εγινε απο τη ΔΗΜΑΡ, μαλλον θα οδηγησουν σε εδραίωση της ΧΑ.
  Τελικά, το βασικοτερο πρόβλημα είναι μαλλον η ελλειψη σοβαρων πολιτικών προσωπικοτητων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. νεμεσις αδημονουσα20 Μαΐου 2014 - 7:44 μ.μ.

  βαγγελη μην μιλας για ακινητα,ενοικιασεις και τα συναφη. μπακατσελος εφα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Επιτέλους κάποιος εξέφρασε (για πρώτη φορά εδώ και 3 χρόνια) εμάς τους άστεγους πρώην πασόκους! Κύριε Σπίρτζη, έχετε ευθύνη να κάνετε και το επόμενο βήμα. Είστε αληθινά προοδευτική φωνή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μα δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξαφνικά. Βασιλοχουντικοί, δωσίλογοι, λαδέμποροι, όλοι αυτοί ζούσαν ανάμεσά μας και περίμεναν να εκφραστούν. Και πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Νάτος ο τελευταίος υποστηρικτής του Μπενίτο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Βρε χρηστο με εκανες να συμπαθησω τον χονδρο...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ευχή και κατάρα20 Μαΐου 2014 - 10:40 μ.μ.

  Και επειδή εσύ θέλεις να νιώθεις άστεγος και αυτός είναι το ΤΕΕ πιστεύεις ότι θα σού χτίσει σπίτι; Μέλος του συνεργείου κατεδάφισης είναι κι αυτός, μαζί με τον ΓΑΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Να πας να πάρεις περισσότερες ψήφους από το Σπιρτζη, να τον στείλεις σπίτι του. Μπορείς? Ιδού η Ρόδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Σας ενοχλεί ο συνδικαλισμός? Να ξαναδιαβάσετε (ή έστω να διαβάσετε για πρώτη φορά) το Σύνταγμα. Ν'αποφασίσετε τι θέλετε. Αυτή η δημοκρατία σας κάνει ή θέλετε κάτι άλλο? Να μας εξηγήσετε ρε αδερφέ τι είναι το άλλο που θέλετε. Θέλετε εργαζομένους με ιςχυρή φωνή ή θέλετε ο καθένας να κάθεται στ'αυγά του όταν απολύεται, μεταναστεύει ή αυτοκτονεί ο διπλανός του, ο συνάδελφός του? Αν είσαι εργοδότης, ορθώς βρίζεις το Σπίρτζη γιατί είναι ενάντια στα συμφέροντά σου η συνδικαλιστική του δράση. Αν ο.μως είσαι εργαζόμενος, άνεργος ή ελεύθερος επαγγελματίας και λες τέτοια, τότε βρες μόνος σου τι είσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Το συντεχνιασμό πού τον είδες? Στο κείμενο δεν αναπαράγεται καμιά απαίτηση των μηχανικών δια του προέδρου τους. Το ότι διακήρυξε ότι ο ίδιος σαν εκπρόσωπος των μηχανικών δεν έχει σχέση με το πασοκ του Βενιζέλου και δε θα κάτσει σαν κότα να τον πάει για σφαγή ο Βενιζέλος στο σαμαρέικο, ειλναι συντεχνιασμός? Έλεος κάπου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Εγώ μισώ τους καταστροφείς, προδότες που διέλυσαν τη δημοκρατική παράταξη, τη μόνη ελπίδα που είχε ο λαός, το μόνο κόμμα που του έδωσε ποτέ ψωμί. Αυτοί οι προδότες, κάποιοι και αργυρώνητοι, όχι μόνο δε μπορεί να έχουν δίκιο, αλλά θέλουν κράξιμο όπου τους πετύχεις. Ο Σπίρτζης δεν πρόδωσε κανένα ψηφοφόρο του, ίσα-ίσα είναι αξιοπρεπής κι εκφράζεται πολιτικά. Αυτό ενοχλεί πολλούς την εποχή του ποταμιού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Ομολογία λαμογιάς21 Μαΐου 2014 - 12:04 π.μ.

  Αφού παραδέχεται ο Πάγκαλος ότι δόθηκαν φράγκα κάτω από το τραπέζι και κανένας νάνος τύπου Χρυσοχοΐδη και Βενιζέλου δεν διαψεύδει τότε έχουμε κλασσική περίπτωση μαύρου χρήματος στην οποία εμπλέκονται όλα τα πρωτοκλασσάτα στελέχη (της συμφοράς).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Διαβαστε και κανενα βιβλιο οπως
  "Η Μαζικη Ψυχολογια του Φασισμου"
  του Wilhelm Reich για να καταλαβετε
  γιατι ψηφιζουν Χρυση Αυγη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Κανεις δεν καταλαβαινει. Αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ που βρίζει, ο τύπος αυτός δεν θα ήταν πρόεδρος. Το ΠΑΣΟΚ τον βοήθησε να να διατηρήσει τη θέση του. Τα πάνω κάτω έγινε στο ΤΕΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Εσύ ήρθες χτες στη γη, προφανώς είσαι εξωγήινος, δεν ξέρεις πως λειτουργεί μέχρι σήμερα η αγορά, δεν βλέπεις τι γίνεται με τα ποσά που ξοδευει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρις να μας από που, όλοι μπροστα σε σενα το γίγαντα είναι νάνοι. Πλύνε τώρα τη μούρη σου να δεις ποιος τελικά είσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Σοφία Κατσανέβα λέγεται ο ιδιοκτήτης...
  Με την ευκαιρία, άλλαξα και τη φωτό προφίλ για να μην ξαναπάθεις κριση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ειναι ντροπη ενας απο τους ανθρωπους που κατεβαιναν τοσα χρονια με το λαβαρο του Πασοκ να φτυνουν τωρα το κομμα.δεν πειραζει παντως δεν ειναι ο μονος ο συριζα κι δημαρ γεμισαν απο τετοιους.σε λιγο καιρο θα μας πουν οτι δεν ητανε ποτε Πασοκ.Καταντι παντως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή