Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητα Μπέου στο Βόλο;

7.5.14



Μια πολύ σημαντική διάσταση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μπέου στον δήμο του Βόλου αναδεικνύει σήμερα ο Τάσος Τέλλογλου με άρθρο του στο Protagon.gr.

Συγκεκριμένα:

Στις εκλογές του 2012 (Ιούνιος), η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τον νομό με 31%. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο Πάνος Σκοτεινιώτης, με κομματικές καταβολές στο ΠΑΣΟΚ, κέρδισε τον δήμο του Βόλου, αφήνοντας πίσω του, στον δεύτερο γύρο, τη Ζέττα Μακρή, βουλευτή Μαγνησίας και σήμερα υφυπουργό Υγείας. Η κα Μακρή είναι στην πρωτεύουσα. Οι άνθρωποί της παραμένουν, φυσικά, στον Βόλο. Κοντά στον Αχιλλέα Μπέο. Ο συνδυασμός της λεγόταν Νέος Δήμος-Νέο Ξεκίνημα. Ο συνδυασμός του Αχιλλέα Μπέου λέγεται Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική. Τα στελέχη της κας Μακρή είναι, σε μεγάλο βαθμό, στο ψηφοδέλτιο Μπέου. «Για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους, άλλωστε η Μακρή δεν μερίμνησε να τους βάλει στο ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία».

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον κ. Μιχάλη Μιτζικό, δικηγόρο που υποστήριξε και τον Ολυμπιακό Βόλου του κ. Μπέου όταν χρειάσθηκε νομικό παραστάτη στο διεθνές αθλητικό δικαστήριο. Ο Μιτζικός, ένας άνθρωπος που μιλάει χαμηλόφωνα και αγαπάει τη φύση, δεν μοιάζει με τους Έλληνες πολιτικούς. Ξέρει να ακούει και απαντάει μόνο αφού βεβαιωθεί ότι κατάλαβε τι έχει πει ο άλλος. Αλλά η εντύπωση που δίνεται σε ορισμένους στον Βόλο είναι ότι η Ν.Δ. τον υποστηρίζει μόνο και μόνο για να μην καταγραφεί επίσημη υποστήριξη στον Μπέο. 

Η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ. Χρειάζονται άμεσα απαντήσεις.


--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.