Για κάθε κωλόπαιδο που τα καταφέρνει

15.7.14


Παρατηρώ από τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι στη στάσιμα χρεοκοπημένη Ελλάδα της κρίσης συνεχίζουν να ζουν μια ωραία ζωή διάφοροι τύποι που η κοινωνία όταν εκφράζεται γνήσια τους περιγράφει ως «κωλόπαιδα».

Το σύστημα τους προσφέρει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, όταν πέφτουν τους υπερασπίζονται βουλευτές στα δικαστήρια, όταν είναι στα πάνω τους, βουλευτές γλεντούν μαζί τους, όταν μένουν χωρίς δουλειά τους προσλαμβάνουν στα γραφεία τους. Μας τρίβουν την ελπίδα για αλλαγή στα μούτρα και μαγκιά τους.

Το αληθινό πρόβλημα είναι ότι για κάθε κωλόπαιδο που τα καταφέρνει, υπάρχουν δεκάδες άλλοι άνθρωποι που μονολογούν «τι μαλάκας ήμουν που πήγα με το σταυρό στο χέρι», που κλαίνε, που υποφέρουν. Κάποιοι από αυτούς θα ψηφίσουν και Χρυσή Αυγή και μετά οι μπαμπάδες των κωλόπαιδων θα ντυθούν «δημοκράτες» και θα τους καταδικάσουν και οι νεοναζί θα κρύψουν τα λερωμένα με αίμα χέρια τους και θα απαντήσουν «είδαμε και τους δημοκράτες».

«Παίζεις το παιχνίδι των νεοναζί» θα μου γράψετε κάποιοι στα σχόλια. Μακάρι να ήταν όμως τόσο απλό...

1 σχόλιο:

  1. Δεν σας φτύνουν, ψιχαλίζει....15 Ιουλίου 2014 - 7:25 μ.μ.

    Ο συριζα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από τον πάτο και κάθε Ελληνας που θεωρεί τον εαυτό του πατριώτη οφείλει να τον στηρίξει με κάθε τρόπο το ιδανικότερο είναι να αποκτήσει άνετη αυτοδυναμια όπως ο γαπ για να του αφαιρεθεί ταυτοχρονα το οποιοδήποτε αλλοθι . Οσο πιο γρηγορα φτάσουμε στο πάτο και απαλλαχτούμε από τις ψευδαισθήσεις τις μεταπολιτευσης τόσο πιο γρηγορά θα ανακάμψουμε. Τα σημαδια είναι πολύ καλά οι συμπατριώτες μας ψηφισαν στις τελευταιες εκλογες όπως πάντα με κριτήρια ευροβίζιον και ο πάτος θα ξελαμπικάρει αναγκαστικαά τα μυαλά των περισσότερων. Το νομισμα δεν εχει καμια σημασια και η αναγκαστική αλλαγη νοοτροπίας είναι η ελπίδα για το αυριο. Στηριζα το ποταμι τωρα στηριζω συριζα είναι ζωτικης σημασιας βήμα για τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή