Ραγκούσης: Ιστορικές ευθύνες της ευρωπαϊκής Δεξιάς για τη στήριξη στον Σαμαρά

15.10.14


Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις μέσω του Facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης αναδεικνύει σήμερα μια διάσταση της κρίσης που έχει υποτιμηθεί σημαντικά στην Ελλάδα λόγω των άφθονων λαθών των Ελλήνων πολιτικών.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών σημειώνει:

«Εικόνα κατάρρευσης εν μέσω φόβων για πολιτική αστάθεια - Kραχ στο Χρηματιστήριο - Νέα άνοδος των spreads», αυτό είναι το «success story» της κυβέρνησης των κ.κ Σαμαρά, Βενιζέλου καθώς και η "ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση εξουσίας" του κ.Τσίπρα, αυτά είναι δηλαδή τα κατορθώματα της Τρόικας του ελληνικού παλαιοκομματισμού.

Ξαναχτίζουν το Κράτος της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης που μας χρεοκόπησε και οδηγούν τη χώρα - με σιγουριά - στα βράχια αναλαμβάνοντας ιστορικές ευθύνες.

Ιστορικές ευθύνες ανήκουν και στην Ευρωπαϊκή Δεξιά, η οποία με επικεφαλής την κ.Μέρκελ και τον κ.Σόιμπλε εδώ και 1,5 χρόνο κοροϊδεύουν, εκθειάζοντας ανύπαρκτες μεταρρυθμίσεις που δήθεν υλοποίησε η κυβέρνηση Σαμαρά, μόνο και μόνο για να στηρίξουν τον πολιτικό τους φίλο...όπως έκαναν και τα "μπουμπούκια" της Ευρωπαϊκής Δεξιάς τύπου Μπαρόζο όταν συγκάλυπταν τα οικονομικά εγκλήματα της Κυβέρνησης Καραμανλή που εκτροχίασαν τη χώρα.