Σπουδαία συνέντευξη Βενιζέλου: Φταίνε όλοι για όλα και κανείς για τίποτα

18.10.14


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραχώρησε μια συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στην οποία κι εκτιμώ ότι συνοψίζεται με εξαιρετική ακρίβεια το μεγαλύτερο του ταλέντο, δηλαδή το να μην λέει τίποτα αλλά ταυτόχρονα να δημιουργεί αντιφάσεις εντός του τίποτα.

Σήμερα, κάνοντας κριτική στη Νέα Δημοκρατία είπε:

Το Σεπτέμβριο του 2011 η Ν.Δ. ήταν αντιμνημονιακή. Ήταν σε άλλη φάση της πολιτικής της διαδρομής. Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στην κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2011 και αρνήθηκε και το Νοέμβριο του 2011 δέχτηκε την κυβέρνηση Παπαδήμου, περνούσε την αντιμνημονιακή της φάση.

Κάνοντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

Τώρα θέλω να κάνετε εσείς μια ερώτηση στον κ. Τσίπρα όταν τον βρείτε εύκαιρο, να του πείτε: «Eσύ που θέλεις να κυβερνήσεις τη χώρα, αν την κυβερνούσες το 2010 και είχες να αντιμετωπίσεις τα μεγέθη όπως ήταν το 2010, το έλλειμμα, το πρωτογενές έλλειμμα, τον όγκο του χρέους του μη χρηματοδοτήσιμου και μη εξυπηρετούμενου, τι θα έκανες; Τι θα έκανες το 2010; Πού θα οδηγούσες τη χώρα»; 

Μετά όμως, κάνοντας κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου είπε:

Nα μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Σοβαρό πράγμα είναι να μην δέχεσαι ότι αυτό που έκανε η χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια είναι σωστό. Και να λες ότι κάναμε λάθος πολιτικές. Ναι. Τις ξεκινήσαμε λάθος το 2009, τις συνεχίσαμε λάθος για να τις διορθώσουμε.

Καταλήγοντας όμως στο ότι κακώς οι «παπανδρεϊκοί» δεν τον στηρίζουν καθώς:

Η δική μας η πολιτική είναι αυτή, την οποία πολιτική μάλιστα την διαμόρφωσε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 2009 – 2010 -2011 σε πολύ μεγάλο βαθμό, και πάνω στις βάσεις αυτών των επιλογών προσπαθούμε να διορθώσουμε, να βελτιώσουμε, να οικοδομήσουμε και να βγάλουμε τη χώρα με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την κρίση.

Υποκλίνομαι.

36 σχόλια:

 1. Η επιστήμη της αλογομουροσύνης18 Οκτωβρίου 2014 - 2:29 μ.μ.

  Ξένος οικονομολόγος-αλλά και έλληνας, δες Μπαρουφάκη-η άλλη πλευρά του Δόκτωρα Τζέκιλ, ο φοβερός και τρομερός Μίστερ Χάιντ. Δηλαδή επώνυμος οικονομολόγος και κρυφός αλογομούρης. Τα χαιρετίσματα μας στον Ρουμπινί με τους ρουμπινένιους καμπινέδες-μιλάμε ο άνθρωπος έχει χεστεί στο τάληρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και το μυαλό του είναι θολό , πωπωπωπω
  πωπωπωπω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ευχή και κατάρα18 Οκτωβρίου 2014 - 2:42 μ.μ.

  Για ξανασκεφτείτε το: ο Βενιζέλος δίνει συνεντεύξεις. Δεν τις φοβάται. Δίνει συνεντεύξεις σε κάθε μέσο που θα του το ζητήσει, είτε φιλικό, είτε εχθρικό αδιάκριτα. Έχει φωνή και δεν έχει δημοσιογραφοβία. Και φυσικά όταν χρειάζεται δεν μασάει τα λόγια του. Ποιος Έλληνας πολιτικός το τολμάει αυτό; Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν να δώσουν συνέντευξη σε ελληνικό δίκτυο και έλληνες δημοσιογράφους πέντε ή και πάνω χρόνια-καθόλου συμπτωματικά, δυναστικοί γόνοι και οι δυό. Υπάρχει άλλος που μπορεί να δίνει σωρηδόν συνεντεύξεις στο κομματικό του έντυπο ή εκείνα του Κουρή-σταθμούς και εφημερίδες-αλλά κωλώνει να εμφανιστεί εκεί όπου ξέρει ότι υπάρχει βάσιμος κίνδυνος να κατατροπωθεί. Και όμως μια συνέντευξη και η βάσανος των δύσκολων ερωτήσεων είναι επί της ουσίας διάλογος με το λαό, όπου τον τελευταίο εκπροσωπεί ο δημοσιογράφος και εκ μέρους του ερωτά. ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ειδικά η διαλογική συνέντευξη με έναν, δύο ή τρεις δημοσιογράφους. Πόσοι έχουν το σθένος να το παίξουν; Μετρήστε τους και κρίνετε τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το μυαλό αυτό δεν είναι καθόλου θολό .
  Το πρόβλημα είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ δεν είναι καθόλου θολο .
  Είναι πεντακάθαρο, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΜΟΝΟ .

  Τοσο αμοράλ πολιτικός, θα έχει δυσκολίες και μέσα στην δεξιά .
  ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, έστω και κ@λοΠΑΣΟΚ, είναι ξένο σώμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. απίστευτος βενιζέλος! κατηγόρησε τη νδ και το συριζα με τα επιχειρήματα του ΓΑΠ και τον ΓΑΠ με τα επιχειρήματα της νδ και του συριζα! αυτό δεν έχει ξαναγίνει. τέτοιος τύπος δεν έχει περάσει. τη συμπαράστασή μου στους οικείους του. να δούμε τι θα τον κάνουν όταν πλέον δεν θα χει άλλη εξουσία-πρέζα να καταναλώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Υπάρχει και ο Σαμαράς που δίνει εξίσου "δύσκολες" συνεντεύξεις στον Πρετεντέρη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έχεις γίνει το πλέον μισητό πολιτικό πρόσωπο στον Δημοκρατικό χώρο, και μετέτρεψες την παράταξη σε Δημοκρατική διάλυση.Φύγε και μην μας ενοχλείς με τον καινό περιεχομένου λόγο σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν τον είδα. Αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά ο Πρόεδρος ήταν έκτακτος.

  Ευάγγελε, χαιρετίσματα - μην ασχολήσε με τον Παπανδρέου. Δεν αξίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αφού ρε μεγάλε είναι υπάλληλος των ΜΜΕ και των συμφερόντων είναι δυνατόν να μην δίνει συνεντεύξεις στα αφεντικά του? Θα μας τρελάνεις κουκλίτσα μας που λέει και ο Ψηνάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν είναι πολύ δύσκολο πάντως να δίνεις συνεντεύξεις και να λες πίπες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μεγάλε στοχαστή Μπίστη έχεις και εσύ ευθύνη στην μετατροπή της Δημοκρατικής παράταξης σε Δημοκρατική παράλυση.
  ΦΥΓΕΤΕ ΤΏΡΑ ο Δημοκρατικό λαός έχει μνήμη και γνωρίζει να αξιολογεί πολιτικά πρόσωπα.Εισθε νεροκουβαλητές των ΜΜΕδων και των συμφερόντων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ε καλά τώρα! Με λέξεις δεν απαξιώνεται η ουσία. Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ τη συνέντευξη. Αν την παρακολουθήσουν κι αλλοι απροκατάλυπτα και ας την κρίνουν φράση τη φράση στην ουσία της, που ασφαλώς μόνο "πίπες" δεν είναι. Άντε να το ξαναπούμε: η πολιτική είναι μόνο 5% θυμικό. Το υπόλοιπα είναι και πρέπει να είναι λογική. Παραμερίστε το θυμικό-που κι αυτό εσφαλμένη λογική το διαμόρφωσε-και προσηλωθείτε στην ανάλυση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Θα σε στείλουμε σπίτι σου στις ερχόμενες εκλογές για να αναπνεύσει ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανοίκουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τόσο μα τόσο πολύ ερωτευμένη είσαι μαζί του κοπελάρα μου ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μεγάλε Μπίστη και τώρα χωρίς Μεγάλο κανάλι τι θα κάνεις? Ποια θα σου κάνει αβανταδόρικες ερωτήσεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ευχή και κατάρα18 Οκτωβρίου 2014 - 4:55 μ.μ.

  Ο μάγκας πολιτικός, που έχει στέρεα θεμελιωμένες απόψεις δεν φοβάται ερωτήσεις. Οι δημοσιογράφοι έχουν μόνο ένα όπλο να σκοτώσουν έναν πολιτικό: την ανεπάρκεια του. Γι'αυτό και είναι ο ανεπαρκής πολιτικός που κρύβεται και αποφεύγει τις συνεντεύξεις. Ο μάγκας πολιτικός επιδιώκει και χαίρεται μια συνέντευξη του σε μη φίλιο κανάλι ή δημοσιογράφο, γιατί εκεί αναδεικνύεται η αληθινή του υψηλή κλάση. Όλα τα υπόλοιπα είναι-για να επικαλεστώ μια λέξη του διαχειριστή-πίπες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. το βημα ο ευγενικος χορηγος του βενιζελου και της χρυσης αυγης εβγαλε γκαλοπ που δινει τους δολοφονους στην 3ηθεση με 6,4%, και το πασοκ 5,8%.
  θαυμα. θαυμα. πρεπει να βρηκαν τα τηλεφωνα στον κορυδαλλο και την χαριλαου τρικουπη και να τους ρωτησαν κατευθειαν τι ψηφιζουν
  οσο και να τους σπρωχνουν μαζι με τον σαμαρα θα πανε ακλαυτοι.
  ο σαμαρας παντα ρεζιλι ήταν στο εξωτερικο
  κανεις δεν τον υπολογιζει
  τον ανεχονταν γιατι τους βολευε η σταση του μετα την κωλοτουμπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. θα κανει μια ηρωικη κωλοτουμπα απο την αρχη κιολας
  το ξερουν οτι δεν ειναι αναγκη να μπουμε σε περιπετειες
  θα πουν δυο τρεις ιστοριες για εσωτερικη καταναλωση και στο εξωτερικο θα παρακαλανε για δανεια
  τουλαχιστον ας παρουν και κανενα φιλολαικο μέτρο και για τους υπολοιπους
  μην κοιταξουν μονο τους πελατες τους δημοσιους υπαλληλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. αφροδιτη ξερουμε οτι εισαι ερωτευμενη με τον πρόεδρο. αλλα να καθεσαι και να βλεπεις την συνεντευξη και να σχολιαζεις. Γραψε κανενα σχολιο για τον καραγκουνη πάλι επιτυχημενο. Καλη μου αφου στις ευρωεκλογες πατωσες, σε περασε και ο μπιστης ακομη, δεν αλλαζεις τροπαριο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. λοιπον ευχη δοκιμασε κάτι. αν σε καμια παρεα πεις οτι ο γαπ εσωσε την χωρα θα βρεις και δυο τρεις που θα συμφωνησουν μαζι σου. αν τους πεις ότι ο βενιζελος με το χαρατσι εσωσε την χωρα (οπως εγραψες σε αλλο ποστ) θα καλεσουν τον ζουρλομανδυα. οποως το εγραψες η πολιτικη ειναι λογικη, αυτα που λεει ο βενιζελος ειναι παραλογα.
  οπως ευστοχα ειχε πει τον μαιο ''οι αγορες ειναι πιο εξυπνες απο τους πολιτικους''. βλέπεις τότε είχε καλυφθει το ομολογο. τωρα που το επιτοκιο πηγε στο 9% με τις βλακεις του αντωνη και του βαγγελη αραγε το θυμαται ακομη; 5% ειναι το θυμικο. δεν θα το θυμαται. και αφου δεν εχει και λογικη για αυτο εχει γινει ρεζιλι μαζι με τον συνεταιρο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ''Οι αγορές είναι πιο έξυπνες από την πολιτική και αντιδρούν πιο γρήγορα''

  ταδε εφη βαγελλας στις 06/04
  τι λεει τωρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Και η ευφυΐα επιβιώνει18 Οκτωβρίου 2014 - 8:28 μ.μ.

  Πάλι καλά που υπάρχει η ακομπλεξάριστη, ανοιχτόμυαλη ευφυΐα του Μπουτάρη για να αναγνωρίζονται οι ποιότητες που οι πονεμένοι ορφανοί αδυνατούν να παραδεχτούν. Τόχουμε ξαναπεί: ότι σε μεγάλο βαθμό η αντίδραση στο Βενιζέλο έχει να κάνει με οδυνηρά συμπλεγματικά αισθήματα κατωτερότητας των αδέξιων και ανίκανων αντιπάλων του. Τι περαστικά να ευχηθείς σε ενα τέτοιο μοβόρικο σαράκι; Υπομονή μόνο, Κάποτε θα τις φάνε τις σάρκες τους στον αυτοκαταστροφικό τους οίστρο. Αλλά ο Βενιζέλος στο λαιμό θα τους κάτσει ακόμη και να το σκεφτούν κάτι τέτοιο. Ας χορτάσουν με τον λίγο εαυτό τους-γι'αυτό και συνιστώνται μικρές μερίδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αν εγώ είμαι η Αφροδίτη, τότε εσύ πρέπει νάσαι ο Ελενόπουλος! Όπως έλεγε κι ένας παλιός: "ήτοι, τουτέστιν, δηλαδή, ήτοι/η Αφροδίτη (δεν) είμαι εγώ/(δεν) είμαι η Αφροδίτη! Μετά το ποιηματάκι, νάνι τώρα. Το μεροκαματάκι σου τόβγαλες και σήμερα, ξεθεωμένε εγκέφαλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Δεν το κατάλαβες ε; Γιατί δεν εκπλήσσομαι; Γράψτο χίλιες φορές-όχι στο pc αλλά με το χέρι-και αν κάποια πιθανότητα σε κάνει να το καταλάβεις, τότε θα συνειδητοποιήσεις γιατί οι δηλώσεις για Τιτανικό το 2009 έφεραν τόσο ξαφνική και ιλιγγιώδη άνοδο στα spreads. Προφανώς γιατί τρέχαν πιο γρήγορα απ'το μυαλό αυτών που τις έκαναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Κάποιοι "μάγκες" δίνουν συνεντεύξεις στον Alpha και κάποιοι άλλοι μάγκες δίνουν στο CNN, BBC, Bloomberg κ.α.
  Επίσης υπάρχουν οι μάγκες και οι κουραδόμαγκες...
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Μας λες μια δύσκολη ερώτηση στο Βενιζέλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Φίλε μου σε κάποιο κανάλι σαν αυτό που πήγε ο δικός σου ο διευθυντής έβαζε τις ερωτήσεις! Ξύπνα μανίτσα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλά μην το κάνουμε θέμα. Κι ο Κοκός στο CNN δίνει συνεντεύξεις. Αν νομίζεις ότι το αξιολογικό στοιχείο είναι που εκτιμούν για να πάρουν συνέντευξη απ΄το καμάρι σου, καλύτερα να σκεφτείς ποιους αποκλείουν παρά ποιους πλασάρουν. Ή θαρρείς ότι μόνο το MEGA έχει καναλάρχες με συμφέροντα;
  Η μαγκιά δεν είναι ποιοι σε παίζουν αλλά αν εσύ είσαι παίχτης να παίξεις σε ζόρικο γήπεδο. Να σταθεί το μαναράκι σας απέναντι στον Πρετεντέρη και να τον στείλει αδιάβαστο. Μπορεί; εδώ σε θέλω. Με τα σιγουράκια αγγλοσαξωνικά δίκτυα κάνω κι εγώ το...κουραδόμαγκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Δύσκολες απαντήσεις19 Οκτωβρίου 2014 - 2:26 π.μ.

  Δεν υπάρχει δύσκολη ερώτηση για το Βενιζέλο. Τόσο απλά! Άλλοι είναι που δεν πάνε πουθενά χωρίς τον Ελενόπουλο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Το να λες τον Γιώργο δυναστεία,δεν σε τιμάει.Στις δυναστείες οι διάδοχοι κληρονομούν εξουσίες.Ο Γιώργος δεν κληρονόμησε τίποτα.Εκλέχθηκε από τους πολίτες και σαν βουλευτής και σαν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σαν Πρωθυπουργός.Απλά δείχνεις πώς αντιλαμβάνεσαι την έννοια της δημοκρατίας.Παντελής περιφρόνηση και απαξίωση για συλλογικές διαδικασίες,συμμετοχή των πολιτών και εκλογικά αποτελέσματα.Μήπως θα έπρεπε να απαγορεύεται να βάλει υποψηφιότητα λόγω του πατέρα του;Μήπως ισχύει και για τον Ανδρέα το ίδιο;Δεν με εκπλήσσει που έχεις τέτοια αντίληψη για τη δημοκρατία.Έτσι εξηγείται και η συμπάθειά σου για τον Βενιζέλο.Στόμφος και αερολογία.Και από ουσία μηδέν.Και από δημοκρατία μηδέν.Όσο για τις συνεντεύξεις,αποδεικνύεσαι «ξεχασιάρης».Ο μόνος που δίνει συνεντεύξεις είναι ο Γιώργος.Πάτα στο youtube και θα δεις συνεντεύξεις τύπου 2 και 2.30 ωρών.Και πριν το 2009 και μετά το 2009.Με 50 δημοσιογράφους απέναντί του,όλοι εχθρικοί(ΔΟΛ και Δεξιοί).Ο μόνος πρωθυπουργός που πήγαινε και απάνταγε όλες τις ερωτήσεις στη βουλή ήταν ο ήρωας Παπανδρέου.Υπουργικά συμβούλια 1 και 2 κάθε μέρα και όχι 1 τον χρόνο όπως τώρα και όπως επί Καραμανλή(τι σύμπτωση!!).Διάλογος,διαβούλευση και δημοκρατία είναι ταυτόσημα με τον Παπανδρέου,μαζί φυσικά με το ήθος και την τιμιότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Παπαχρήστου εδώ19 Οκτωβρίου 2014 - 11:54 π.μ.

  Δυναστεία=ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ! Μην κοιτάς τα επιφαινόμενα, απλά διερωτήσου αν ο απίθανος σου θα γινόταν όχι πρωθυπουργός αλλά ακόμη και κλητήρας αν δεν τύχαινε να είναι αυτό που κληρονόμησε-που ασφαλώς δεν είναι ένα ρολόι στη τιμή κομπολογιού. Και το πόσο καλά λειτούργησε ο μηχανισμός φαίνεται από το όνειδος της μεταπολιτευτικής μας Δημοκρατίας που ακούει στην εμβληματική λέξη ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ! Τα υπόλοιπα είναι απλά. Βάζεις μπρος τη μηχανή να δουλεύει: ρώτα τον Κωστάκη και τη Ντόρα να σου πει πώς δουλεύει το σύστημα.
  Όσο για τις συνεντεύξεις; Αν πρόσεξες αυτό που έγραψα στο κρινόμενο σχόλιο μου μιλάω για τετ α τετ συνεντεύξεις, για διαλογικές συνεντεύξεις και όχι στημένες,σικέ του στυλ των διακαναλικών, όπου πενήντα δημοσιογράφοι κάνουν από μία ερώτηση ο καθένας ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ του συνεντευξιαζόμενου και αν ο τελευταίος απαντήσει και πώς έχει καλώς όσο έχει καλώς, διαφορετικά η ερώτηση μένει στα αζήτητα των απαντήσεων, μέσω υπεκφυγών και νεφελωδών αποκρίσεων-δοκιμασμένο κόλπο και παλιό. Και μια και είπες για ΔΟΛ και εχθρική απέναντι στον ΓΑΠ δημοσιογραφία, μήπως θυμάσαι ποιος ΠΑΝΤΑ ερωτούσε προνομιακά πρώτος, πώς ερωτούσε; Ο εμβληματικός Παπαχρήστου, των ΝΕΩΝ! Και κάτι άλλο ακόμη: γιατί από την αστείρευτη πολυλογία της προ του 2009 περιόδου περάσαμε στην ολοκληρωτική αφωνία του; Δεν έχει μήπως δικαίωμα λόγου στη Βουλή και του το παραχωρεί από σπόντα ο Κουβέλης σε παρουσιάσεις υποψηφίων του κόμματος του;
  Υ.Γ. Δεν με αφορά η όποια τιμιότητα του Παπανδρέου επικαλείσαι. Έχει πολύ σχετική αξία στη πολιτική αυτή η ιδιότητα. Αν δεν συνοδεύεται από αξία και ικανότητα η τιμιότητα είναι ιδιότητα καλή για κοσμοκαλόγερο, για πολιτικό όμως είναι επιταγή χωρίς αντίκρυσμα. Η τιμιότητα ενός πολιτικού είναι η ικανότητα του και η ειλικρίνεια του στη σχέση του με τους πολίτες και το λαό. Η τιμιότητα σε στέλνει στο παράδεισο, η ανικανότητα όμως τα κάνει όλα Κόλαση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ε όχι και αφωνία...Εσύ δεν τον κατηγορούσες για τις παρεμβάσεις του και εγώ σου απάντησα ότι δεν βλέπει την πολιτική σαν επάγγελμα για να βγει στη σύνταξη και να πάει σπίτι του;Συνέχεια κάνει ομιλίες και σε ιδρύματα και σε εκδηλώσεις και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Και συνεντεύξεις δίνει στα μεγαλύτερα και πιο έγκυρα και πιο αξιόπιστα διεθνή ΜΜΕ.Ο δικός σου να δούμε πού θα μιλάει μετά τις εκλογές και ποιος θα ασχολείται μαζί του στο εξωτερικό όταν δεν θα έχει πια θεσμικό ρόλο σαν αντιπρόεδρος ή σαν υπουργός εξωτερικών.Καραμανλής θα καταντήσει...Απλά ο ιδιότυπος επαρχιωτισμός σου,θεωρεί πιο σημαντική μια συνέντευξη στα παπαγαλάκια του Αλαφούζου ή του Κοντομηνά,από μια συνέντευξη στο CNN ή ΒΒC.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Καλά, πες μας εσύ τώρα μια ερώτηση και από ποιον δημοσιογράφο θεωρείς ανωτέρου επιπέδου. Ένα παράδειγμα πες μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Οι αντιδρασεις των σπρεντ στις δηλώσεις του Τιτανικού ("προλάβαμε και στρίψαμε το τιμόνι ΠΡΙΝ βυθιστεί") ήρθαν σχεδόν αμέσως, όπως μας λες, μετά από... έξι εβδομάδες!!!!
  Μιλάμε για αστραπιαία αντίδραση... Εκτός και αν για την ιλιγγιώδη άνοδο τελικά δεν εφταιγε αυτη η δηλωση αλλά γεγονότα που μεσολάβησαν μέχρι τότε όπως πχ οι κακές για την εξεύρεση πανευρωπαϊκής λύσης δηλώσεις Μέρκελ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ.
  ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ...
  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ....
  ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΤΣΟΚΛΗ
  Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ..ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Συγνώμη στα ορφανά του ΓΑΠ έπεσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή