Άρχισε το αποχαιρετιστήριο κυβερνητικό ξεκατίνιασμα Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ

18.11.14


Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ ότι προκαλεί προβλήματα στη διαπραγμάτευση με την τρόικα επέρριψε σήμερα Τρίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, προκαλώντας την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Μόνο οι απατεώνες υπογράφουν συμφωνίες για να μην τις τηρούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο Μega. Κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό να καταθέσει στη Βουλή όλα όσα έχουν συμφωνήσει με την τρόικα «και το ΠΑΣΟΚ ας μην τα ψηφίσει, να πάμε στις εκλογές». «Η τρόικα έχει δίκιο... Όταν υπογράφουμε μια συμφωνία, την υπογράφουμε για να την τηρήσουμε...» σημείωσε.

«Όποιος δεν αντέχει να κάνει αυτή τη δουλειά, να αλλάξει δουλειά. Εδώ και έξι μήνες μετά τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ έβαλε φρένο...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής. Το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Μιας και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και στη συζήτηση αυτή δεν εκπροσωπεί απλώς τον εαυτό του, είναι προφανές ότι σιγά-σιγά το παίρνουν απόφαση ότι το πράγμα δεν σώζεται και αρχίζουν να ασχολούνται με το ποιος θα πάρει την ευθύνη.

Μέχρι και τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα δαιμονοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που θα του κοστίσει σημαντικά σε ψήφους, μιας και το όποιο ακροατήριο του έχει απομείνει, μόνο προοδευτικό δεν είναι.