O Καμμένος συζήτησε για τα...προβλήματα του ευρωπαϊκού Νότου με το Νο1 υποστηρικτή της δραχμής στην Ε.Ε!

12.11.14


Με τον ακροδεξιό Ευρωβουλευτή Nigel Farage συναντήθηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος στις Βρυξέλλες, αυτός ο σπουδαίος προστάτης του ελληνισμού και πιθανός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Στο σχετικό δελτίο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημειώνεται μάλιστα ότι οι δυο άνδρες «συζήτησαν τα προβλήματα του Ευρωπαϊκού Νότου και, όπως επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, ο Νότος της Ευρώπης ετοιμάζει την απάντηση του στο Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 22 και 23 Νοεμβρίου».

Για να δούμε λοιπόν τι πιστεύει ο συνομιλητής του χαμογελαστού Πάνου Καμμένου για τον Ευρωπαϊκό Νότο.

O Nigel Farage είναι ένας από τους πλέον θερμούς οπαδούς της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και μάλιστα το συγκεκριμένο αίτημα υπήρξε βασικό κομμάτι της προεκλογικής του εκστρατείας.

Μπορείτε να βρείτε πολλές σχετικές δηλώσεις του στον ξένο Τύπο. Παραθέτω ενδεικτικά την πιο πρόσφατη, όπως αποδόθηκε στα ελληνικά, σε ρεπορτάζ της Ημερησίας:

Προκλητικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ο ηγέτης του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP), ο ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φάρατζ ο οποίος προέβλεψε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και τονίζοντας ότι έτσι θα υποτιμήσει το νόμισμά της και θα γίνει ελκυστικός τουριστικός προορισμός.

Μιλώντας στο ετήσιο τουριστικό συνέδριο ΙΤΤ στη Μάλτα, ο Φάρατζ δεσμεύτηκε μάλιστα να αγοράσει ένα «πακέτο» διακοπών στην Ελλάδα από βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο όταν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη. Χαρακτήρισε το ευρώ «καταστροφή» και είπε πως η Ελλάδα θα φύγει και θα επιστρέψει στη δραχμή.

«Θα υποστούν ραγδαία υποτίμηση, πιθανότατα της τάξης του 75%, και όλοι εσείς θα έχετε αρκετή δουλειά, διότι η Ελλάδα θα γίνει ο νούμερο ένα προορισμός διακοπών στον κόσμο». «Όταν συμβεί αυτό έχω δεσμευτεί δημόσια να πάω στο ταξιδιωτικό πρακτορείο της γειτονιάς μου και να κλείσω ένα πακέτο διακοπών με 7 διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα».

Δείτε κι ένα video εδώ που προτείνει την έξοδο από το ευρώ και της Ισπανίας. Συγχαρητήρια στην Κουμουνδούρου για τους προνομιακούς συνομιλητές της.