Σούπερ κυβερνητικό φιάσκο στο Παρίσι, η χώρα σε αδιέξοδο

26.11.14


Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να έρθει σε συμφωνία με την Τρόικα στη συνάντηση που έγινε σήμερα το Παρίσι, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η κυβερνητική στρατηγική περί πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο αποτυγχάνει εμφατικά και η χώρα βρίσκεται σήμερα σε απόλυτο αδιέξοδο που θυμίζει μέρες του 2009 και νύχτες του 2011. Η Τρόικα δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να συμμετάσχει στα προεκλογικά παιχνίδια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Οι τυχοδιώκτες Σαμαράς και Βενιζέλος μοιάζουν να διατεθειμένοι να σπρώξουν τη χώρα στο γκρεμό, μόνο και μόνο για να δυσκολέψουν την προεκλογική αλλά κυρίως τη μετεκλογική θέση μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως γράφει εδώ και πάρα πολύ καιρό η Παραπολιτική, η χώρα έχει ξεμείνει από μνημονιακούς και βρίσκεται σήμερα ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Εξάλλου, η κατάντια μας περιγράφεται υπέροχα μόνο και μόνο από το γεγονός ότι στις συνομιλίες με την Τρόικα συμμετέχουν πρόσωπα όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.