Ας βάλουμε λίγο Mega να ακούσουμε την αποψάρα του Νότη Σφακιανάκη για τα πάντα (video)

15.12.14


Υποτίθεται, ότι αν εξαιρέσει κανείς το ειδησεογραφικό του τμήμα, το Mega ήταν το πιο σοβαρό κανάλι της χώρας, αρνούμενο να κατέβει τα σκαλιά της φτήνιας και του κιτρινισμού στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα κανάλια.

Φαίνεται όμως ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι προσέφερε άφθονο τηλεοπτικό χρόνο στον φανατικό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής Νότη Σφακιανάκη για να πει τις γνωστές του αρλούμπες.

Απολαύστε τον να μιλάει για κάτι σαν κρεμάλες και προδότες μέσα από τη συχνότητα του «συστημικού» Mega σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης:


Με τέτοιο μιντιακό σύστημα, προορισμός της χώρας είναι η ακόμα μεγαλύτερη μιζέρια και όχι η ανάκαμψη.

5 σχόλια:

 1. Ξέρασα και κατάπια τον εμετό μου. Δίνει και βήμα στον Νότη το Mega των Μπόμπολα και Πρετεντέρη. Καμία σωτηρία παιδιά, όσοι ελπίζετε, τρέξτε να σωθείτε. Οι ψεκασμένοι έχουν πάρει οριστικά το πάνω χέρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχή και κατάρα15 Δεκεμβρίου 2014 - 2:54 μ.μ.

  Κάλος! Κόρη του επεισοδιακού-χαριτωμένος και γραφικός ήταν αλλά ανεπανάληπτος γκαφατζής ολκής-κόρη λοιπόν του περιβόητου βασιλοκομουνιστή-δικός του ο όρος βασιλοκομουνιστής-κορώνα πάνω απ΄τη τραγιάσκα σα να πούμε-κόρη λοιπόν, τρίτη φορά!-του μητσοτακικού Γιάννη Βούλτεψη. Το σάπιο μήλο κάτω απ'τη ξερή μηλιά! Πάλι καλά που δεν κληρονόμησε τη φαλάκρα του να μας τρελάνει ακόμη περισσότερο με την αγωνία της για το μαλλί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εκατομμυριούχος....στόκος....με άποψη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το credit negative δεν είναι πτώχευση, αλλά αρνητικό πιστωτικό γεγονός είναι κι ας μην καταλαβαίνει η Βούλτεψη τι αρκιβώς εννοούν. Ας σοβαρευτούμε όλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατί να μην πει τη μαλακία του και αυτός; Εδώ διαβάζουμε εσένα για παράδειγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή