Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος με κωμικοτραγικά στημένη συνέντευξη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ

27.12.14


Ενώ όλοι περίμεναν ένα διάγγελμα του πρωθυπουργού πριν από τη 3η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μας θυμίσει πόσο δικό του μαγαζί θεωρεί τη ΝΕΡΙΤ.

Κάπως έτσι, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πρωταγωνίστησε σε μια από τις πλέον στημένες συνεντεύξεις όλων των εποχών, όπου η κεντρική κάμερα δεν είχε καν στηθεί στην ίδια θέση με αυτή που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός πότε να κοιτάει αυτούς και πότε να στρίβει το βλέμμα του προς τον τηλεοπτικό φακό, δημιουργώντας ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν, κάτι μεταξύ συνέντευξης και διαγγέλματος.

Κατά τα λοιπά, ο Αντώνης Σαμαράς επιβεβαίωσε ότι δεν καίγεται και τόσο να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς πέρα από το να πει ότι ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί, δεν επιχείρησε κάποιο θεαματικό άνοιγμα προς άλλες πολιτικές δυνάμεις. Αντιθέτως, δυναμίτισε το κλίμα λέγοντας ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Δήμα, ταυτίζεται αναγκαία με τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Συνολικά, αφιέρωσε το 90% των τοποθετήσεων του στο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας ότι για τον ίδιο η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει. Είπε πάντως και δυο ωραία αστεία: α) ότι θα κερδίσει τις εκλογές καθώς τον βολεύουν β) ότι στη χώρα έχει γίνει επί των ημερών του κοσμογονία αλλαγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έσπευσε αυτός να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους και να κλείσει τη συνέντευξη, απαντώντας στην τελευταία ερώτηση τους! Ιστορικές στιγμές γελοιότητας.