Τελική εκτίμηση Κάπα Research: Τρίτη η Χρυσή Αυγή, ψήφο-ψήφο η είσοδος στη Βουλή για Κίνημα-ΑΝΕΛ

23.1.15


Έχουμε χάσει το μπούσουλα με τις δεκάδες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά όλες σιγά-σιγά αρχίζουν και συμφωνούν ως προς μερικά ποσοστά.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την τελική εκτίμηση αποτελέσματος από την Κάπα Research για λογαριασμό του ΒΗΜΑτος όπου όπως αναμενόταν η Χρυσή Αυγή περνά στη 3η θέση και τόσο το Κίνημα όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν μάχη ψήφο-ψήφο για την είσοδο στη Βουλή.

Η μάχη των δυο αυτών κομμάτων αποτελεί παράλληλα και μάχη για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς αυτή θα καθοριστεί από τον αριθμό των κομμάτων που θα πετύχουν την είσοδο τους στη Βουλή.

To μόνο με το οποίο δεν με βρίσκει σύμφωνο η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας την οποία αναμένω σημαντικά μεγαλύτερη.

5 σχόλια:

 1. Από πότε αναμενόταν να βγει τρίτη η ΧΑ; Όλοι σχεδόν οι άλλοι βγάζουν το Ποτάμι τρίτο! Προσοχή, δε λέω πως θα βγει σίγουρα το Ποτάμι τρίτο, αλλά η συνολική εικόνα είναι σαφώς για κάτι τέτοιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 1ον, όπως είπες η διαφορά Συριζα -ΝΔ θα είναι πολύ μεγαλύτερη
  2ον, πραγματικά πιστεύετε ότι το Κίνημα πλησιάζει με κάποιο τρόπο το 3%;
  3ον...από όλες τις σημερινες δημοσκοπήσεις αυτή διάλεξες...α, ναι...είναι η μόνη που δινει ελπίδες στον ΓΑΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από τις ευρωεκλογές του 2014 αναμενόταν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν αναμενόταν να βγεί τρίτη η ΧΑ. Μάλλον ο σχολιαστής εκφράζει έναν φόβο του, που έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Εκτός αν είναι κατι που θα το ήθελε μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει την άποψη ότι η αποχώρηση του κ. Παπανδρέου έφερε την εκτίναξη της ακροδεξιάς και του ναζισμού στην χώρα και από σπόντα γλιτώσαμε ένα πραξικόπημα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θεέ μου, τι γράφει ο Άθεος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή