Ο Γιάννης Μπουτάρης παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά; (video)

17.1.15


Δεν μου πάει η καρδιά να κάνω κριτική στον αξιολάτρευτο Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος όμως τώρα τελευταία την έχει δει λίγο Μπίστης και κοντεύει να μας τρελάνει με τις εκλογικές του προτιμήσεις.

Μια μικρή σύνοψη:

23 Δεκεμβρίου 2014 (Lifo): Ανοιχτά υπέρ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη τάχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος σε δηλώσεις του δημοσίως υποστήριξε ότι «εγώ είμαι Ποτάμι».

8 Ιανουαρίου 2015 (ΒΗΜΑ): Επειδή ειπώθηκαν διάφορα για τη σχέση μου με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, έχω πει ότι είναι ήρωας, διότι με τη δική του παρουσία και τη δική του πολιτική υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια που οδήγησε την οικονομία να είναι ένα στάδιο πριν την οριστική ανάκαμψη. Στηρίζω και ψηφίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο με κεφαλαία.

9 Iανουαρίου 2015 (Έθνος): Δεν αισθάνομαι απλά κοντά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έχω πει ότι είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους, κι αυτό το λέω γιατί είμαι βαθύτατα σοσιαλδημοκράτης.

17 Ιανουαρίου 2015 (Voria): Συναισθηματικά είμαι δεμένος με τον Φώτη Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ. Πολιτικά δεν είναι κρυφό ότι είμαι με την κεντροαριστερά και παρά τα όσα είπα θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ και γιατί εκτός των άλλων είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης ο φίλος μου και στενός μου συνεργάτης Απόστολος Σοφιαλίδης.

Μετά από όλα αυτά, έχω μια εύλογη απορία: μήπως ήταν αυτός που έκανε το παρακάτω τηλεφώνημα;

3 σχόλια:

 1. Έχει ξεκουτιανει εντελώς ο κυρ Γιάννης. Καταντια. Κρίμα.
  Όσο γι' αυτά που είπε σε βαρος του Γιώργου, η ελλειψη @@@@@ χαρακτηρίζει τον ίδιο το Μπουτάρη που πετάει στα σκυλιά την αξιοπρέπεια του. Και όχι βέβαια το Γιώργο που είχε τα @@@@@ να πει στο Βενιζέλο δεν μ' ενδιαφέρει το σίγουρο βουλευτιλικι που μου προσφερεις μέσω του επικράτειας.
  Και κατι τελευταιο: @@@@@ μπουταρη σημαίνει να μη γλυφεις τους κυβερνητικούς για να σου περνάνε τοπολογίες της νύχτας που αλλάζουν τον Καλλικράτη προκειμενου να μπορεσεις να κατεβεις στις εκλογές.
  Άντε να μην πω κι αλλά γιατί σέβομαι την ηλικία σου. Αλλά πιο πολύ σκεφτομαι οτι σ' έχω φανατικά υποστηρίξει. Όταν τα βενιζελοσκυλα ουτε ήθελαν να σε βλέπουν. Τοτε που ο Γιώργος, που σήμερα κατηγορίες, είχε τα @@@@@ να σε στηρίξει και σενα και τον άλλο λεβέντη τον καμινη ενάντια στο κομμα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τον Κυρ Γιάννη, είναι γενικότερο .
  ΘΕΣΕΙΣ και ΣΤΑΣΕΙΣ στηρίζει ο συνειδητός ποίτης, όχι το εξαπτέρυγο

  ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ .
  Εμείς οι παλιοί την έχουμε πάθει
  με τον Μίκη, τον Λεντάκη, τον Τρίτση, ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ, τον Μ. Γλέζο κ.λπ. κ.λπ.
  Ολοι αυτοί μας εμπνεύσανε κάποια στιγμή, αλλά μετά
  άσ΄τα καλύτερα . . .  Ο συνειδητός πολίτης κρίνει ζυγίζει τον κάθε πολιτικό

  κάθε μέρα στις συγκεκριμένες συνθήκες,

  * αν ΘΕΛΕΙ αυτα που θέλει ο συνειδητός πολίτης

  * αν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να πραγματποιήσει

  * αν ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ κάτι από αυτά που έχει υποσχεθεί .  Αυτές τις "εξετάσεις" τις περνάει αυτήν την περιοδο
  ο ΓΑΠ, Σαχινίδης, Μωραίτης, ο άγιος Παπακ και οι υπόλοιποι "κηπουροί" .

  Μακάρι να μας προκύψυν και νέοι και καταξιωμένοι
  αλλά ΜΕΤΑΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΙ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μέχρι πόσα κόμματα μπορούμε να ψηφίσουμε φέτος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή