Ο Γιάννης Μπουτάρης παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά; (video)

17.1.15


Δεν μου πάει η καρδιά να κάνω κριτική στον αξιολάτρευτο Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος όμως τώρα τελευταία την έχει δει λίγο Μπίστης και κοντεύει να μας τρελάνει με τις εκλογικές του προτιμήσεις.

Μια μικρή σύνοψη:

23 Δεκεμβρίου 2014 (Lifo): Ανοιχτά υπέρ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη τάχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος σε δηλώσεις του δημοσίως υποστήριξε ότι «εγώ είμαι Ποτάμι».

8 Ιανουαρίου 2015 (ΒΗΜΑ): Επειδή ειπώθηκαν διάφορα για τη σχέση μου με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, έχω πει ότι είναι ήρωας, διότι με τη δική του παρουσία και τη δική του πολιτική υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια που οδήγησε την οικονομία να είναι ένα στάδιο πριν την οριστική ανάκαμψη. Στηρίζω και ψηφίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο με κεφαλαία.

9 Iανουαρίου 2015 (Έθνος): Δεν αισθάνομαι απλά κοντά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έχω πει ότι είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους, κι αυτό το λέω γιατί είμαι βαθύτατα σοσιαλδημοκράτης.

17 Ιανουαρίου 2015 (Voria): Συναισθηματικά είμαι δεμένος με τον Φώτη Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ. Πολιτικά δεν είναι κρυφό ότι είμαι με την κεντροαριστερά και παρά τα όσα είπα θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ και γιατί εκτός των άλλων είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης ο φίλος μου και στενός μου συνεργάτης Απόστολος Σοφιαλίδης.

Μετά από όλα αυτά, έχω μια εύλογη απορία: μήπως ήταν αυτός που έκανε το παρακάτω τηλεφώνημα;