Οι 1.245.340 άνεργοι θα παραμείνουν άνεργοι (κι αυτό είναι δέσμευση)

19.1.15

Photo credit: Flazingo
Εξήγησα χθες γιατί το πολιτικό σύστημα εξαντλεί όλη του την ενέργεια στην εξαπάτηση 2.022.981 συνταξιούχων. Σήμερα, θα σας αποκαλύψω τη μόνη δέσμευση που θα τηρήσουν όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα την επομένη των εκλογών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Οκτώβριο, στη χώρα υπάρχουν σήμερα 1.245.340 άνεργοι. Υπάρχουν μεν στη χώρα αλλά δεν υπάρχουν καθόλου στην προεκλογική περίοδο. Ουδείς ασχολείται μαζί τους.

Ο λόγος είναι απλός. Το πελατειακό πολιτικό σύστημα της χώρας είχε μάθει να δημιουργεί θέσεις εργασίας μόνο στο Δημόσιο, γι' αυτό και τώρα προτιμά να δώσει μια μάχη χαρακωμάτων για να προστατέψει αυτές τις θέσεις εργασίας. Αυτά είναι τα σίγουρα πελατάκια, γι' αυτό και το νέο ρουσφέτι δεν είναι ο διορισμός αλλά η σωστή μετάταξη που θα σε προστατέψει από τη διαθεσιμότητα.

Οι 1.245.340 άνεργοι μπορούν να περιμένουν. Πρώτα θα βολέψουμε τους συνταξιούχους, πρώτα θα ρυθμίσουμε τα της διαθεσιμότητας, μετά θα τσακωθούμε χωρίς λόγο για το ύψος του χρέους και μετά θα ασχοληθούμε και με την ανεργία. Μέχρι τότε εξάλλου, θα έχουν φύγει κι όλοι νέοι από τη χώρα, όποτε θα έχει μειωθεί και ο πραγματικός αριθμός των ανέργων...