Οι αγωνιστές της Αριστεράς υποκλίθηκαν στα νταούλια της Ραχήλ

10.1.15


Δεν πρόκειται να αφιερώσω ούτε μια λέξη για να εξηγήσω γιατί αποτελεί ιστορική ντροπή για την ελληνική Αριστερά το ότι η Ραχήλ Μακρή συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτιμώ να ξοδέψω τον αντίστοιχο χρόνο για να συζητήσω για πράγματα λιγότερο αυτονόητα όπως π.χ το ότι η γη δεν είναι επίπεδη, το ότι δεν μας ψεκάζουν, το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας βούρκος κ.α

Το μόνο που θέλω να πω ότι η υπόθεση αυτή δεν εκθέτει μόνο τον απίθανο τυχοδιώκτη Αλέξη Τσίπρα. Εκθέτει κυρίως όλους αυτούς που έβγαλαν τον σκασμό και δεν είπαν δημόσια ούτε μισή κουβέντα κατά της συγκεκριμένης απόφασης του αρχηγού τους.

Αυτοί που θα τρίξουν τα δόντια στο διεθνή καπιταλισμό και θα ταράξουν με νταούλια τις αγορές, δεν έχουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να βγουν και να πουν ότι ντρέπονται για την επιβράβευση τέτοιων πολιτικών από την Αριστερά.

Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα
τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία
γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο
ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία

7 σχόλια:

 1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φυσικός χώρος -έστω και όχι ο μόνος- κάθε πολιτικού σούργελου. Εδώ και 5 χρόνια έχουν διαστρεβλώσει κάθε πτυχή της πραγματικότητας, έχουν υιοθετήσει τις πιο παράλογες θεωρίες, έχουν αποδεχτεί τα πιο εξωφρενικά ψεύδη και έχουν τάξει τα πάντα στους πάντες. Αν οι ΑΝΕΛ είναι οι ψεκασμένοι της δεξιάς, τούτοι εδώ είναι οι ψεκασμένοι της αριστεράς. Μόνο που η ιδιότητα του ψεκασμένου υπερισχύει όλων των άλλων. Τι σημασία μπορεί να έχει δηλαδή, το να δηλώνεις δεξιός ή αριστερός, όταν την ίδια στιγμή υιοθετείς κάθε "ψεκασμένη" θεωρία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά τόσο δύσκολο ήταν να ρωτήσουν εμας τους Κοζανίτες να τους πούμε σημεία και τέρατα της Ραχήλ...όχι κύριοι τέτοια αριστερά σας την χαρίζω..αντίο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενώ αν πήγαινε με τον Γιωργάκη ή τον Βαγγέλα , θα ήταν..." η εξαίσια συναγωνίστρια, η καταπληκτική βουλευτής, η μαχόμενη και τολμηρή γυναίκα..." και ούτω καθεξής...

  Κοιτάξτε πως θα μπείτε στη βουλή και οι δύο... κι αφήστε τις λαλακίες. Ασχοληθείτε με την δεξιά, νεοφιλελεύθερη κατάντια σας και σταματήστε να πυροβολείτε την Αριστερά με νεροπίστολα! Άδικος κόπος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ενταξει,θα ψηφίσουμε τα τερατα σοβαρότητας Τατσόπουλο, Ψαριανό, Λυμπεράκη και φυσικα το Σταυρο με το σακιδιο του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η κυρία Ραχήλ Μακρή έχει αποδειχτεί άξιος μαθητής της ελληνικής πολιτικής Σχολής.. Διορίστηκε επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, σε δημόσια δήλωση της λέει ότι την 1η φορά που κατέβηκε σε ψηφοδέλτιο ήταν με αυτό του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ (!!!), πήρε "ευνοική" μετάθεση επί ΝΔ, μετάκληση στο υπουργείο Μπιρμπίλως επί ΠΑΣΟΚ/ΓΑΠ. Μόλις το καράβι άρχισε να φουντάρει, την έκανε δείχνοντας απίστευτα αντανακλαστικά για τους ΑΝΕΛ. Από τους ΑΝΕΛ έφυγε εγκαίρως, αφού φρόντιζε κάθε βδομάδα να απευθύνει μύδρους κατά πάντων, μιλώντας για "προδότες", "κρεμάλες", "αυτοκτονίες", "λιμούς" κοκ Τώρα στο νέο μαγαζάκι της, το ΣΥΡΙΖΑ κηρύττει την αριστεροσύνη της, όπως πριν κήρυττε τον πατριωτισμό της, το σοσιαλισμός της και τον ψεκασμό της.


  Ξυπνήστε, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κοτζαγκιαουρίδης11 Ιανουαρίου 2015 - 9:30 μ.μ.

  Καλά, αυτή η Κοζάνη τι έχει βγάλει...Ραχήλ, Παπακωνσταντίνου, Διαμαντοπούλου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή