Όταν ο Φλωρίδης ζητούσε τη διάλυση του «αποκρουστικού» ΠΑΣΟΚ

7.1.15


Ο ηγέτης της Ελιάς Ευάγγελος Βενιζέλος και οι συνεργάτες του περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι και κατηγορούν τον Γιώργο Παπανδρέου για τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ. Θα τους έχετε ακούσει, το επαναλαμβάνουν διαρκώς.

Έχουν μάλιστα εισάγει και το θεώρημα του...παραβάν και καταδέχονται να συνομιλήσουν μόνο με όσους έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ (δηλαδή Ελιά) στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Σήμερα, ανακοίνωσαν ότι ο Γιώργος Φλωρίδης θα τεθεί επικεφαλής του Επικρατείας του κόμματος.

Να παλαιότερες δηλώσεις του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος:

«Αυτό το ΠαΣοΚ, που έχει απομείνει, όπως έχει απομείνει, είναι ένας μηχανισμός κοινωνικά αποκρουστικός. Έχει αποκοπεί από την κοινωνική βάση, θα πρέπει πλέον να κονιορτοποιηθεί και να εξαερωθεί», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ο πρώην υπουργός και ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Συνδέσμου κ. Γ. Φλωρίδης.

Εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση εναντίον του κομματικού μηχανισμού του ΠαΣοΚ, αλλά και αυτών που θέλουν να διεκδικήσουν την ηγεσία του, ο κ. Φλωρίδης αναφέρει ότι οι «δελφίνοι» θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πρώτα σε ποια ιδεολογική κατεύθυνση θέλουν να κινηθούν.

Να τον χαίρονται.