Πρότυπη θεραπεία αποψεκασμού για τη Μίκα Ιατρίδη- Τι έλεγε πριν ξαναγεννηθεί

1.1.15


Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την κ. Μίκα Ιατρίδη η οποία το 2009 εκλέχθηκε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο στο τσίρκο των ψεκασμένων που περιόδευσε ανά τη χώρα με την εμπορική ονομασία «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Δίπλα της στη φωτογραφία βλέπετε έναν φοβερά αναξιοπρεπή άνθρωπο που δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να υποδεχθεί τη συγκεκριμένη κυρία πίσω στη Νέα Δημοκρατία, παρόλο που τον έβριζε προσωπικά, παρόλο που έχτισε την πρόσφατη πολιτική καριέρα της πάνω σε χυδαία ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας.

Δείχνοντας ότι έχει πλήρη επίγνωση της νέας κωλοτούμπας που έκανε, η κ. Ιατρίδη έσπευσε να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Twitter όπου έγραφε τα μύρια όσα κατά της κυβέρνησης και κατά του Μνημονίου ενώ έφτιαξε και μια νέα προσωπική ιστοσελίδα στην οποία δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει το πολιτικά υστερικό παρελθόν της. Κοινώς, ξαναγεννήθηκε.

Δυστυχώς όμως γι' αυτήν, παρέλειψε να διαγράψει τα όσα έγραφε στη σελίδα της στο Facebook ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η Παραπολιτική τα έψαξε, τα βρήκε και σας παρουσιάζει τα καλύτερα από αυτά:

1. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ο μόνος ακροδεξιός πολιτικός αρχηγός με τον οποίο η Μίκα Ιατρίδη έχει φωτογραφηθεί.


2. Η Μίκα Ιατρίδη θα μπορούσε να είναι η χαμένη κόρη της Ελένης Ζαρούλια.


3. Η Μίκα Ιατρίδη δεν ξεχνά τους «ΈΛ.ληνες».


4. Η Μίκα Ιατρίδη βρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και ορκίζεται.


5. H Μίκα Ιατρίδη είναι ένας απλός άνθρωπος.


Και τέλος:


Συγχαρητήρια στη Νέα Δημοκρατία.