Το ψέμα του Βενιζέλου για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε

14.1.15


Συνηθισμένος να τοποθετείται χωρίς τον παραμικρό αντίλογο έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο Θεό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκστόμισε ακόμα ένα ψέμα σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real Fm.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ανέλαβε τις τύχες του κόμματος τον Μάρτιο του 2012, οι δημοσκοπήσεις του έδιναν ποσοστά της τάξεως του 4%, υπονοώντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου ήταν ακόμα ένας θρίαμβος του.

Η Κάτια Μακρή δεν έφερε καμία αντίρρηση. Για όποιον ενδιαφέρεται για την αλήθεια αλλά και για τον ιστορικό του μέλλοντος, στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε τρεις δημοσκοπήσεις που έλαβαν χώρα εκείνη την εποχή, όπως συνοψίστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Μega στις 23 Μαρτίου του 2012.

4 σχόλια:

  1. Ξεχνάς εύκολα Παραπολιτικέ πως μέχρι τον Μάιο εσύ ο ίδιος έλεγες πως το ΠΑΣΟΚ πάει για ένα 5% το πολύ έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως από το λέγε-λέγε, το πιστεύει πλέον. Ιατρικά, πάντως, αυτό είναι δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μανία να αλληλοσπαραχθούν τα δύο ΠΑΣΟΚ. Έχεις μια πίτα του 32% ΣΥΡΙΖΑ από την οποία μπορείς να διεκδικήσεις ένα μεγάλο ποσοστό απογοητευμένων από το Βενιζέλο ΠΑΣΟΚων και πας και τα βάζεις με το απόκομμα του Βαγγέλα για να μείνετε και οι δυο εκτός Βουλής... Ή μπορείς να μιλήσεις τη γλώσσα της λογικής και να κλέψεις απογοητευμένους κεντρώους από τη ΝΔ ή το Ποτάμι κι εσύ περιχαρακώνεσαι σε εσωκομματική διαμάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή