Ο Λαπαβίτσας γκρεμίζει τον μύθο της σκληρής διαπραγμάτευσης: Δεν ήμασταν έτοιμοι

24.2.15


«Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό προέκυψε αυτή η προβληματική συμφωνία», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, ασκώντας κριτική στο πώς αντιμετώπισε το οικονομικό επιτελείο τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup την Παρασκευή.

Μιλώντας στον «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε ότι θα έπρεπε να «ήμασταν έτοιμοι για τον εκβιασμό της Παρασκευής και έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα για τη χρηματοδότηση των τραπεζών πριν βρεθούμε στην πάρα πολύ δύσκολη θέση του ασφυκτικού διλήμματος που βρεθήκαμε».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι με τη συμφωνία αγοράσαμε χρόνο και σταθήκαμε όρθιοι αλλά έχουμε ένα χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών που θα είναι δύσκολο καθώς θα υπάρχει εποπτεία.

Αναλυτικά στο Reporter.gr. Aν παράλληλα δεν διαλύσουν και τη χώρα, θα περάσουμε πολύ ωραία με το ξεκατίνιασμα στο ΣΥΡΙΖΑ.

4 σχόλια:

 1. Σε διαβάζω χρόνια και μου αρέσουν πολλές απ'τις απόψεις σου, πιστεύω όμως ότι έχεις ξεφύγει έντονα και ο τρόπος που γράφεις θυμίζει έντονα κάποιους λαικούς δεξιούς που χαίροναι με τις αδυναμίες της κυβέρνησης και δεν θα είχες πρόβλημα να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ζητάω να στηρίξεις τον Τσίπρα, ούτε να σταματήσεις να αναδεικνύεις τα προβλήματα τους, γιατί όντως είναι πολλά.


  Θες ρεαλιστικά μιλώντας να περιορίσεις το trash talking και να συγκεντρωθείς και σε προτάσεις; Η κωλοτούμπα έγινε, ποιός δεν το περίμενε; Τώρα τι; Δεν θα ήταν καλύτερο να αρχίσουμε να προτείνουμε πράγματα; Έχει περισσότερο βάθος και σοβαρότητα το blog σου, βγάλτα μπροστά σε παρακαλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα φυσικά ήταν "απροετοίμαστος" ο life-style "διαπραγματευτής" .
  Αλλά οι κριτικές Γλέζου, Λαπαβίτσα, Σακοράφα
  πηγαίνουν στην κατεύθυνση προς την "δραχμή"
  με το αποτέλεσμα ο Σόιμπλε να κινδυνεύει πράγματι
  ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ . . .


  Ας αφήσουν τα επικοινωνιακά show .
  ΜΕΤΑΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
  Ε=Δ=Ω ΚΑΙ Τ=Ω=Ρ=Α
  όπως αυτές που άρχισαν το 2009 - 2011

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. παρακαλώ όχι άλλο δούλεμα..αφήστε τους να διαλυθούν από μόνοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή αν ήσασταν έτοιμοι θα αποφεύγατε την υπογραφή του Μνημονίου!!!
  Στους 4 μήνες που θα έχετε εποπτεία δεν θα κάνετε ότι θέλετε!! κρίμα να πάθετε τέτοια ζημιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή