Οργή για τον απίθανο Βαρουφάκη στους διαδρόμους των Βρυξελλών

16.2.15


Ιδιαίτερα βαρύ είναι πλέον το κλίμα προσωπικά για τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες καθώς οι Ευρωπαίοι ομόλογοι του αδυνατούν να συνεννοηθούν στοιχειωδώς μαζί του.

Την ώρα που τα γελοία ελληνικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως popstar που θα αλλάξει τον κόσμο, στις Βρυξέλλες έχουν βαρεθεί να τον ακούνε να αγορεύει αυτάρεσκα στις κοινές συνεδριάσεις σαν καθηγητής που απευθύνεται σε άπειρους φοιτητές και του ζητούν πιεστικά να μιλήσει με συγκεκριμένα στοιχεία, κάτι που διαρκώς αναβάλει.

Toυ χρεώνουν μάλιστα και πολιτική δειλία καθώς κάθε φορά που αποδέχεται ένα επιχείρημα της απέναντι πλευράς, σπεύδει να βρει έναν τρόπο να το «βαφτίσει» διαφορετικά για να μπορεί να το φέρει πίσω στην Αθήνα. Έχει εδραιωθεί μια γενικότερη άποψη ότι «ζει τον μύθο του» εις βάρος της Ελλάδας και πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο ο συζητήσιμος Γιάννης Δραγασάκης.

4 σχόλια:

 1. Οχι ο Δραγασακης. Ο Λαπαβιτσας εχει σειρά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Wow! Το parapolitiki.com έκανε έγκυρο ρεπορτάζ και μας αποκαλύπτει τι λέγεται στα άδυτα των Βρυξελλών! Συγχαρητήρια στους δεινούς ρεπόρτερ σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λείπει το "Γέρουν Γερά" Έτσι έπρεπε να τελειώνετε το κείμενο
  Προσθέστε το παρακαλώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Mis κατευθειαν στη σειρα Λαφαζανης.Να μην κουραζονται οι αλλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή