Υπάρχουν άλλα κόμματα στη χώρα εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ;

5.2.15


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιταχύνει την πορεία της χώρας προς το γκρεμό και στο δημόσιο διάλογο ακούγονται διαφορετικές απόψεις μονάχα για τις ενδυματολογικές επιλογές του Γιάνννννη Βαρουφάκη.

Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν αυτοκαταργηθεί; Δεν έχουν γνώμη για τις εξελίξεις; Στη Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουν με τον Αντώνη Σαμαρά γιατί...πέτυχε; Δεν βλέπουν ότι η φρικτή αναξιοπιστία του είναι ο βασικός λόγος που ο Τσίπρας προελαύνει λόγω έλλειψης εναλλακτικής; Πιστεύουν στα σοβαρά, ακόμα κι αν υπάρξει αριστερή παρένθεση, ότι θα επιλέξει ξανά ο ελληνικός λαός τον άνθρωπο που κυβέρνησε τη χώρα με τη Βούλτεψη, τον Μπαλτάκο και το Ντινόπουλο;

Στο κάτι-σαν-κόμμα-αλλά-όχι-ακριβώς Ποτάμι με τι ακριβώς ασχολούνται; Με το να μην αφήσουν ούτε ένα λάθος της Δημοκρατικής Αριστεράς που να μην επαναλάβουν; Πιστεύουν ότι θα πάνε μακριά με τη νερόβραστη ρητορική τους; Έχουν καταλάβει ότι ήδη τα πήγαν χειρότερα από τις Ευρωεκλογές;

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχουν πλέον λόγια. Ο Βενιζέλος έχει παραιτηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να μην έχει παραιτηθεί στην ουσία, καθώς ουδείς γνωρίζει τι θα έχει συμβεί μέχρι να διεξαχθεί το περίφημο συνέδριο του κόμματος. Δεν λένε να καταλάβουν ότι ακόμα κι όταν λένε σωστά πράγματα, δεν έχει απομείνει κανείς να τους ακούει καθώς η ενστικτώδης αντίδραση του μέσου Έλληνα όταν βλέπει τον Βενιζέλο, είναι το να αλλάζει κανάλι.

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι θα πρέπει να υπάρχει και Ελλάδα για να...δικαιωθούν, αφού αυτό είναι το μόνο που τους καίει.