Ένας νεοναζί στην επιτροπή διεκδίκησης οφειλών από τα εγκλήματα των ναζί

28.3.15


Την προεδρία της Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα, ανέλαβε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με απόφασή της που δημοσιεύθηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αναλυτικά στην Ημερησία. Πέρα από το καταπληκτικό γελοίο γεγονός ότι η κ. Κωνσταντοπούλου αποφάσισε μόνη της ότι θα είναι η πρόεδρος της επιτροπής, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη συμμετοχή και του Ηλία Παναγιώταρου σε αυτήν.

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία εντός μιας άλλης παγκόσμιας πρωτοτυπίας. Ο κ. Παναγιώταρος κλήθηκε για να υπερασπιστεί τις πράξεις των ναζί; Θα λειτουργήσει ως άτυπος συνήγορος τους; Ή θα ζητήσει από τη σύγχρονη Γερμανία την οποία να μισεί να πληρώσει για τα εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας την οποία λατρεύει;

4 σχόλια:

 1. "Ένας νεοναζί στην επιτροπή διεκδίκησης οφειλών από τα εγκλήματα των.." NAZI.

  To '30-40 ήταν Ναζί. Σήμερα είναι Νεοναζί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προς το παρόν, δεν υπάρχει παρακλάδι, παρερμηνεία ή οτιδήποτε άλλο άλλης θρησκείας που να παρακινεί ή να καλύπτει/κουκουλώνει μαζικές τρομοκρατικές ενέργειες. Επομένως δεν έχει σημασία ποια είναι η θρησκεία του συγκυβερνήτη απο τη στιγμή που δεν είναι η μουσουλμανική και αρα δε μπορούμε έτσι να εξηγήσουμε την κίνησή του. Το αν είναι άλλου είδους τρομοκράτης θα το μάθουμε σύντομα. Δεν ξέρω ποιος έγραψε το άρθρο αλλά μάλλον δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όχι άλλο κάρβουνο!28 Μαρτίου 2015 - 12:32 μ.μ.

  Δεν κατανοώ γιατί ανέβασες αυτή την ισλαμολαγνική σαχλαμάρα που στην ουσία λέει "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι". Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καταστεί δακτυλοδεικτούμενοι στην κοινή γνώμη λόγω της θρησκείας τους, συνυπήρχαν εξάλλου αρμονικά με άλλες θρησκείες επί αιώνες, αλλά επειδή ξαφνικά στο όνομα αυτής άρχισαν να διαπράττουν φρικαλεότητες γιά προπαγανδιστικούς λόγους, πράγμα που δεν συμβαίνει με καμμία άλλη θρησκεία σήμερα. Ο Λούμπιτς, ακόμα και αν ήταν μουσουλμάνος, σαφώς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δεν πήρε τους "άπιστους" στο λαιμό του γιά να κάνει τζιχάντ και να υπηρετήσει την ιδέα της επικράτησης του παγκόσμιου Ισλάμ διά του μαρτυρίου του, έκανε το ακριβώς αντίθετο, μία πράξη μικρή, κρυφή και αυστηρά προσωπική που αντίκειται στα παραπάνω. Αρκετά με τους συμψηφισμούς, τα what ifs και τη συνωμοσιολογία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. άλλο να κάνεις ένα έγκλημα στο όνομα της θρησκείας και άλλο επειδή απλώς είσαι εγκληματίας. Δε θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή