Η Διάσκεψη της Γιάλτας ως μια σημαντική επιτυχία του Αδόλφου Χίτλερ

20.3.15


Στην παραπάνω εικόνα, βλέπετε ένα πραγματικό tweet του πιο αναγνωρίσιμου δημοσιογράφου μιας χώρας που βρίσκεται από το 2009 σε οικονομική κρίση από την οποία και δεν λέει με τίποτα να βγει.

Αρχικά, αξίζει κανείς να σημειώσει ότι επιβεβαιώνεται στην πράξη το ότι τα ελληνικά ΜΜΕ δεν είναι «δεξιά» ή «αριστερά» αλλά πάνω από όλα «κυβερνητικά», κάτι το οποίο μπορεί κανείς να διαπιστώσει και παρακολουθώντας το δελτίο του Mega.

Ας επιστρέψουμε όμως στην ουσία του tweet. Νομίζω ότι ο κ. Χατζηνικολάου θα πρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τη θεωρία του. Θα μπορούσε και να την κατοχυρώσει και επιστημονικά βοηθώντας τους ανθρώπους να διαβάσουν σωστά την Ιστορία.

Του προτείνω κάποια case-study:

-Η Διάσκεψη της Γιάλτας ως σημαντική επιτυχία του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος μάζεψε γύρω από έναν τραπέζι τους πιο σημαντικούς εχθρούς του.

-Η ναυμαχία του Ναυαρίνου ως σημαντική επιτυχία του Ιμπραήμ ο οποίος κατάφερε να συσπειρώσει εναντίον του δυνάμεις με αντίθετα συμφέροντα και διαφορετικές προτεραιότητες.

-Η εισβολή στην Κύπρο ως μια μεγάλη επιτυχία του δικτάτορα Ιωαννίδη στον δρόμο για τη Δημοκρατία.

Διάθεση λιβανίσματος να υπάρχει και τα υπόλοιπα βρίσκονται.

4 σχόλια:

 1. Αν και δηλωμένος δεξιός (της λαϊκής δεξιάς συγκεκριμένα) γνωρίζει πολύ καλά ένα πράγμα: από τις φιλοφρονήσεις για την αριστερά (ή αυτό το πράμα τελοσπάντων πουσήμερα δηλώνει αριστερό) δεν έχασε ποτέ κανένας στην Ελλάδα. Πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση και να μην πει και μια καλή κουβέντα, έστω για τις σκληρές διαπραγματεύσεις; Θα την πει και ας είναι και μπαρούφα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση?και το πασοκ της αλλαγης που μας εφερε εδω που μας εφερε τι ηταν?ελεος....ντροπη...κοροιδευουμε το κοσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. I hate to break it to you, που λένε..αλλά στο οικονομικό σκέλος η Ελλάδα πάντα είχε αριστερή κυβέρνηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μη με ρωτάς για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. Όταν πρωτοβγήκε το ΠΑΣΟΚ εγώ ήμουν στα προνήπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή