«Ο κ. Βενιζέλος δεν χειρίζεται υπολογιστή»

5.3.15


Παρακολουθώ καθημερινά με ενδιαφέρον τις καταθέσεις διαφόρων στο Ειδικό Δικαστήριο που έχει συσταθεί για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και εκπλήσσομαι από το πόσο κυνικά περιγράφουν οι περισσότεροι μάρτυρες το απόλυτο χάος της Δημόσιας Διοίκησης.

Νομίζω ότι το καλύτερο το διάβασα σήμερα στο ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος:
Τη σκυτάλη του μάρτυρα έλαβε εν συνεχεία η κυρία Σοφία Μπέλμπα, ιδιαιτέρα γραμματέας του κ. Βενιζέλου από το 2005. Η κυρία Μπέλμπα ανέφερε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος δεν είχε στην κατοχή του το επίμαχο usb ούτε δευτερόλεπτο. Ξεκαθάρισε ότι βρέθηκε στα χέρια της όταν τον Αύγουστο του 2011 ο κ. Ι. Διώτης παρέδωσε το στικάκι στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο. Η κυρία Μπέλμπα το αποθήκευσε στο γραφείο της. (...) «Ο κ. Βενιζέλος δεν χειρίζεται υπολογιστή» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπέλμπα. 
Απομακρυνθείτε λίγο από την εν λόγω δικαστική διαδικασία και αναλογιστείτε το εξής: ζούμε σε μια χώρα που προβάλλεται ως επιχείρημα υπέρ της αθωότητας ενός υπουργού Οικονομικών το ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα από υπολογιστές κατά τη 2η δεκαετία του 21ου αιώνα.

Για να μην έχουμε δηλαδή και αυταπάτες για το ποιοι διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας στην πιο μεγάλη κρίση των τελευταίων δεκαετιών...

5 σχόλια:

 1. Δεν χρειάζεται να ξέρει υπολογιστή. Πασοκαρα ήταν, θα διόριζε κάποιον γνωστό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σεμνά και ταπεινά5 Μαρτίου 2015 - 7:02 μ.μ.

  Απορώ πως αυτός ο αλάνθαστος Πάπας, ο γνωρίζων ακόμα και τη σκέψη του Θεού καταδέχτηκε αυτήν την υποτιμητική παραδοχή για να γλιτώσει την κατάθεση στο Ειδικό Δικαστήριο. Χαλάλι το στραπατσάρισμα, τελικά για άλλη μια φορά τη γλίτωσε. Είναι πλέον φανερό ότι την ιστορία θα την πληρώσει ο φουκαράς ο Διώτης γιατί με τον Παπακωνσταντίνου δεν μπορουν να κανουν και πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κοτζαγκιαουρίδης6 Μαρτίου 2015 - 10:40 π.μ.

  Χαρτογιακάς της Συνταγματολογίας, πώς να χειρίζεται υπολογιστή... Αυτά είναι για κάτι ελεεινούς αριστερούς bloggers...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κοτζαγκιαουρίδης6 Μαρτίου 2015 - 10:43 π.μ.

  Αναπαράγεις την ίδια σαχλαμάρα όπως όλοι. Ακούσατε, άραγε, την επίσημη θέση δια στόματος Σπυρόπουλου;
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=64145501

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Νομίζω ότι η γραμματέας του απλά ψεύδεται. Ο ΒΒ είναι ευφυέστατος και ικανότατος. Τώρα, από ήθος, δεν ξέρω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή