Ο σούπερ φοβερός μαρξιστής Αριστείδης Μπαλτάς συμφώνησε για νέες προσλήψεις κληρικων;

17.3.15


Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τις στενές σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή της Κυριακής με την υπογραφή του Αποστόλη Λακασα.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος σημειώνει:
Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά συζητήθηκε η ανάγκη να υπάρχει εκκλησιαστική πολιτική στο πλαίσιο της ευρύτερης εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας ήταν κατηγορηματικός ότι δεν εξετάζεται η διακοπή μισθοδοσίας από τον κρατικό προϋπολογισμό των περίπου 10.000 κληρικών. Μάλιστα, ο αριθμός τους θα αυξηθεί, αφού με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά συμφωνήθηκε να γίνουν νέες προσλήψεις ιερωμένων, καθώς υπάρχουν πολλά κενά, ιδίως σε ενορίες σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές. Ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς έκανε λόγο για ένα «σοφό αρχιεπίσκοπο».

Προσέξτε! Ο ατρόμητος ιδεολόγος μαρξιστής που τα έβαλε με τα πρότυπα σχολεία, που θέλει να φέρει πίσω τους αιώνιους φοιτητές και που γενικά οραματίζεται την επιστροφή της Παιδείας στο 1960, φέρεται να συμφώνησε πολύ εύκολα στην πρόσληψη νέων κληρικών!

Δεν αντέχεται τόση Αριστερά!