Πάντως ο Χαρδούβελης έπρεπε να ενημερωθεί πριν τα ΜΜΕ για τον έλεγχο εις βάρος του

9.3.15


Ένας από τους χιλιάδες Έλληνες που έσπευσαν να βγάλουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό είναι και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ο οποίος θα πρέπει τώρα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τις επιλογές του.

Από όλες τις πτυχές του ζητήματος, αυτή που ως πολίτη με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι αυτή που διαφαίνεται από μια σημερινή αποστροφή του πρώην υπουργού ο οποίος, σύμφωνα με τα ΝΕΑ,  δήλωσε πως έπεσε θύμα, καθώς κανείς δεν τον ενημέρωσε θεσμικά για τον επικείμενο έλεγχο, αλλά έμαθε για το θέμα από τον Τύπο.

Προσωπικά, θέλω να ελεγχθεί εξονυχιστικά ο κ. Χαρδούβελης και όλοι όσοι ενδεχομένως να έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό με τρόπο παράτυπο, προσπαθώντας κάτι να κρύψουν. Θέλω όμως να έχουν το χρόνο να δώσουν εξηγήσεις στις αρχές, πριν δοθούν βορά στα μιντιακά θηρία.

Μια κάθαρση με όρους ζούγκλας οδηγεί σε μια νέα ζούγκλα, όχι σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Aς σταματήσει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση να αναλώνεται στην παραγωγή συμβολισμών και ας ξεκινήσει να κυβερνά τη χώρα.