Ραγκούσης: Τσίπρας και Καμμένος συνειδητά προτάσσουν τη δημοφιλία τους έναντι του κοινωνικού συμφέροντος

9.3.15


Απόλυτη επίγνωση για το που οδηγούν τη χώρα έχουν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση στο Facebook.

Αναλυτικά:

Η κυβέρνηση των κ.κ Τσίπρα-Καμμένου, όταν ξεκίνησε να ανεβάζει το φθηνό πολιτικό θέαμα που παρακολουθούμε, είχε πλήρη επίγνωση ότι η χώρα θα έφθανε εδώ που έφθασε. Όμως, όπως ακριβώς έκαναν τα 5 τελευταία χρόνια, συνέχισαν να προτάσσουν το συμφέρον της προσωπικής τους πολιτικής δημοφιλίας έναντι του κοινωνικού συμφέροντος.

Νόμιζαν πως τους αρκεί ότι διαδέχτηκαν την κακή κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία κι αυτή το Σεπτέμβριο του 2014, για να διαφυλάξει τη δημοσκοπική της εικόνα, δεν ολοκλήρωσε την 5η και τελευταία αξιολόγηση που ήταν προγραμματισμένη από το 2012, για να τελειώσει το Μνημόνιο.
Αποτέλεσμα; Και η χώρα βρίσκεται ακόμη στο Μνημόνιο και οι τότε κυβερνητικές ηγεσίες είναι πλέον κοινωνικά κι εκλογικά καταδικασμένες.

Οι κ.κ. Τσίπρας-Καμμένος όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Δυστυχώς ωστόσο, θα είναι ασύμμετρα μεγάλο το κόστος που πάλι θα πληρώσουν εξαιτίας και αυτών, οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις, οι Έλληνες πολίτες συνολικά.

Υ.Γ. Όσοι εδώ και 40 ημέρες, χαριεντίζονται πολιτικά μαζί τους - κι αυτοί για λόγους δημοσκοπικούς - δεν είναι άμοιροι ευθύνης...