Μετά την αποθέωση των ΑΝΕΛ, τώρα και ύμνοι για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου στην Αυγή

27.4.15


Μπορεί η κυβέρνηση αυτή να προτιμά να υπόσχεται στον ελληνικό περισσότερη «αξιοπρέπεια» και λιγότερα χρήματα αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη λέξη είναι άγνωστη στους (επαγγελματίες) υποστηρικτές της.

Θα θυμάστε το πολύ πρόσφατο άρθρο με τίτλο «Ζήτω οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Γιώργου Ανανδρανιστάκη με το οποίο ο αρθρογράφος επιτέθηκε σε όσους χαρακτηρίζουν ακροδεξιό το κόμμα του σπουδαίου λαϊκού αγωνιστή Πάνου Καμμένου.

Όσοι πιστέψαμε ότι μάλλον αυτός θα ήταν και ο πάτος, πέσαμε έξω. Σήμερα, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Λαϊκή απαίτηση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» στο οποίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Αυτή η «πλάτη» είναι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα. Όχι μόνο δεν πρέπει να μας ξενίζει, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ουσία είναι δική μας απαίτηση. Είναι αυτό που ζητούσαν τα κορμιά μας στις πλατείες του Φλεβάρη: να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να τελειώσουν τα μνημόνια, η λιτότητα, η κοινωνική καταστροφή, να παλέψουμε με όλα τα μέσα για να ανασυγκροτηθεί η κοινωνία, να μην γίνει ούτε βήμα πίσω.

Αρκεί να σας πω ότι η κ. Δάφνη Σφέτσα, η...καλλιτέχνης που υπογράφει το εν λόγω αριστούργημα, έχει παλαιότερα δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο «Ya Basta- Viva Zapatistas - Viva Ierissos!»...