Μια Αριστερά που παραδέχεται ότι οι ψηφοφόροι της ενδέχεται να προτιμήσουν τη Χρυσή Αυγή

25.4.15


Συνεχίζουν να παράγουν καταπληκτικά επιχειρήματα υπέρ της Ελλάδας οι φοβεροί και τρομεροί υπουργοί της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον υπουργό Εξωτερικών να χρησιμοποιεί τον μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής.

Παλαιότερα, είχε...υποσχεθεί στην Ευρώπη κύματα τχιζαντιστών σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας ενώ σήμερα στο Reuters  διερωτάται «επομένως, δεν δίνετε μια λύση στην Ελλάδα, πιέζετε την ελληνική κυβέρνηση; Ποια μπορεί να είναι η λύση;» τονίζοντας ότι «η Χρυσή Αυγή έρχεται. Κανέναν δεν συμφέρει αυτό, για αυτό θα βρουν μια λύση».

Αρχικά, θα ήθελαν να ενημερώσω τον κ. Κοτζιά και τους ομοτράπεζους του στο υπουργικό συμβούλιο, ότι οι τελευταίοι μήνες της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν γεμάτοι με απειλές του τύπου «έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ» αλλά η Τρόικα δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Κατά τα λοιπά όμως, δεν πρέπει κάποιος να σταθεί στο γιατί όλα και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνουν δημόσια την άποψη ότι μετά από αυτούς, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή; Δεν προβληματίζονται καθόλου; Δεν τους μοιάζει περίεργο ότι κάποιους που ψήφισε «πρώτη φορά Αριστερά» μπορεί να πάει εύκολα στο «δεύτερη φορά Χούντα»; Δεν προσβάλουν τον ελληνικό λαό όταν τον παρουσιάζουν έτοιμο να δώσει εντολή διακυβέρνησης σε εγκληματίες νεοναζί;

Και αν πράγματι φοβούνται κάτι τέτοιο, γιατί δεν κάνουν την αυτοκριτική τους; Γιατί δεν σταματούν να καλλιεργούν συστηματικά τις πλέον αντιδυτικές και εθνικιστικές απόψεις; Γιατί συνεχίζουν να συγκυβερνούν με ένα μάτσο καμουφλαρισμένους φασίστες;

Εξάλλου, έχουν την εντύπωση ότι προς το παρόν λένε κάτι πολύ διαφορετικό από τη Χρυσή Αυγή;