Η κυβέρνηση έγινε...τρικομματική: Η Αριστερά συγκυβερνά πλέον με δυο ακροδεξιά μορφώματα

13.10.15


Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται, όμως ο γίγαντας Νίκος Νικολόπουλος δεν είναι ένας απλός γραφικός βουλευτής της Ακροδεξιάς αλλά φέρει και την ιδιότητα του πολιτικού αρχηγού, ως επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Απογοητευμένος από την προτίμηση του Αλέξη Τσίπρα σε άλλους ακροδεξιούς για τα υπουργικά πόστα, ο κ. Νικολόπουλος βγαίνει ξανά στο αντιμνημονιακό αντάρτικο. Σε σημερινή ανακοίνωση, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα τονίζει:
(...)Για τον λόγο αυτό, οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, το κόμμα που ενστερνίζονται πλήρως τις αρχές του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, για μία πολιτική που θα ταυτίζει το έθνος με τον λαό, αποδέχτηκαν την πρόταση του Νίκου Νικολόπουλου, για αυτόνομη κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές.
Εξίσου σημαντική ήταν και η απόφαση για την αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία που θα ακολουθήσουν οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, εντός και εκτός βουλής, μη ετεροπροσδιοριζόμενοι εφεξής από τις αποφάσεις, τις πολιτικές συμφωνίες και την ατζέντα του Πάνου Καμμένου.
Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ μόνον ως ανεξάρτητοι και ισότιμοι κυβερνητικοί εταίροι και, χωρίς ανταλλάγματα, όπως άλλωστε πράξαμε μέχρι σήμερα, θα πέσουμε μαζί με το Νίκο Παππά και πάλι πρώτοι στη φωτιά για τα ζητήματα της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Ποιος να μας το έλεγε ότι μια μέρα ένας «αριστερός» πρωθυπουργός θα είχε τέτοιους πονοκεφάλους...