Ο Φίλης, η γενοκτονία των Ποντίων και οι αριστερές ιδεοληψίες του 4% που βασανίζουν τη χώρα

3.11.15


Ο Νίκος ο Φίλης, αυτός ο τιτάνας του πνεύματος, βγήκε χθες στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star Channel και ανέλυσε την άποψη του κατά της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Με αυτήν του την κίνηση, ο κ. Φίλης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι παντελώς ακατάλληλος να ασκήσει εξουσία, αποδεικνύοντας δυστυχώς ότι πάρα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν ζουν πια στο ροζ συννεφάκι του 4%.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο κ. Φίλης δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Ποντίων. Κάθε άποψη είναι σεβαστή, ακόμα κι επί ιστορικών γεγονότων. Το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ιδιότητας του υπουργού Παιδείας. Αν δείτε μάλιστα το video, θα τρομάξετε με το ότι δεν το αντιλαμβάνεται, παρόλο που του το επισημαίνει στον αέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου.


Ένας υπουργός Παιδείας, που χωρίς καν να φέρει την ιδιότητα του ιστορικού ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί και κάποιου τύπου επιστημονικός «εγωισμός», νιώθει την ανάγκη να επαναλάβει ότι διαφωνεί με την επίσημη γραμμή της εθνικής εξωτερικής πολιτικής της χώρας είναι απολύτως επικίνδυνος.

Δεν μπορεί η χώρα να ταλαιπωρείται από τις ιδεοληψίες των τυχάρπαστων του κομματικής γυάλας του πάλαι ποτέ περιθωριακού ΣΥΡΙΖΑ του 4%. Υπάρχει και ένα όριο. Είναι πλέον υπουργοί. Αν δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος, ας παραιτηθούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε ήδη να τον έχει απομακρύνει.