Ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το τέρας που εξέθρεψε δέρνει βουλευτές στο Σύνταγμα

5.11.15


Επίθεση από «αγνώστους» δέχθηκε πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Συντάγματος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος ενώ τελευταία στιγμή τη γλίτωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τα επεισόδια έγιναν στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου ποντιακών συλλόγων κατά του Νίκου Φίλη και σύμφωνα με τα όσα υπονοήσε ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος οι δράστες προέρχονται από ακροδεξιό/νεοναζιστικό μπλοκ. Τι ακολούθησε; Μα φυσικά μια φτηνή αυτοθυματοποίηση του υπουργού Παιδείας, ο οποίος προσπάθησε να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του πίσω από την απαράδεκτη ενέργεια των νεοναζί τραμπούκων.

Το σημερινό γεγονός δεν είναι φυσικά «μεμονωμένο». Είναι ένα ακόμα επεισόδιο του ελληνικού δράματος που ξεκίνησε με τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα, εκεί που ΣΥΡΙΖΑ, αντιμνημονιακή Ν.Δ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ ούρλιαζαν από κοινού «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».

Τάισαν το τέρας και το καταγγέλλουν κατόπιν εορτής, τώρα που έπαψαν να το ελέγχουν. Μάλλον δεν είχαν ακούσει ότι όποιος ζει με το σπαθί, πεθαίνει και με το σπαθί. Οι εχθροί της Δημοκρατίας βρήκαν τις πόρτες ανοιχτές.