Λεβέντης στην ΕΡΤ: Τα βάζετε με την Ευρώπη για να αθωώσετε τους ντόπιους ενοχους (video)

3.12.15


Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του ύφους του Βασίλη Λεβέντη και δεν έχω ακόμα πειστεί για τη σοβαρότητα του κόμματος του, οφείλω όμως να του αναγνωρίσω ότι συχνά τολμά και λέει όλα όσα οι υπόλοιποι πολιτικοί στρογυλλεύουν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ, υπερασπίστηκε την Ευρώπη όσο κανείς άλλος. Αν πάψει να βάζει άδικα στο ίδιο τσουβάλι το σημερινό ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, θα διευρύνει το ακροατήριο του.

Λεβέντης στην ΕΡΤ: Τα βάζετε με την Ευρώπη για να αθωώσετε του...Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του ύφους του Βασίλη Λεβέντη και δεν έχω ακόμα πειστεί για τη σοβαρότητα του κόμματος του, οφείλω όμως να του αναγνωρίσω ότι συχνά τολμά και λέει όλα όσα οι υπόλοιποι πολιτικοί στρογυλλεύουν.Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ, υπερασπίστηκε την Ευρώπη όσο κανείς άλλος. Αν πάψει να βάζει άδικα στο ίδιο τσουβάλι το σημερινό ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, θα διευρύνει το ακροατήριο του.http://www.parapolitiki.com/2015/12/leventis-stin-ert-ta-vazete-me-tin-eyropi-gia-na-athoosete-tous-ntopious-enoxous-video.html
Posted by Parapolitiki.com on Thursday, December 3, 2015