Σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τσίπρας- Ο ρόλος του Βούτση

16.5.16

Προσοχή στις απομιμήσεις!
Εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου προετοιμάζει η κυβέρνηση μέσω της Βουλής των Ελλήνων, ζητώντας μάλιστα… τεχνογνωσία από το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε σημερινό ρεπορτάζ του στην Καθημερινή, ο Βασίλης Νέδος αποκαλύπτει τα εξής:
Στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο από το Ίδρυμα της Βουλής (έχει ήδη περιληφθεί στον προϋπολογισμό του 2016 η σχετική δαπάνη), θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας και αναμένεται πολυπληθής παρουσία υπουργών (όχι μόνο όσων προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ) της κυβέρνησης. Κατά την διαδικασία προετοιμασίας της εκδήλωσης, οι συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής κ. Ν. Βούτση αντελήφθησαν ότι το υφιστάμενο υλικό δεν ήταν αρκετό για την διοργάνωση.
Έτσι, ο κ. Βούτσης τηλεφώνησε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, αλλά και την παρουσία εκπροσώπων του κόμματος στην εκδήλωση. Η κ. Γεννηματά ανέθεσε την συνεννόηση και τη συνεργασία με τους διοργανωτές στον κ. Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος, επιπροσθέτως, είναι και ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκανδαλίδης έχει ήδη συνομιλήσει επισταμένως για την εκδήλωση τόσο με τον κ. Βούτση, όσο και με τον γραμματέα της Βουλής, ο οποίος και έχει αναλάβει τη σχετική ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης.
Όπως καταλαβαίνετε, στην Κουμουνδούρου δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Ο δρόμος προς την ατσούμπαλη ΠΑΣΟΚοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει για τα καλά. Δυστυχώς όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει απευθείας «βαθύ ΠΑΣΟΚ», χωρίς να ασχοληθεί με τα μεταρρυθμιστικά ρεύματα που σφράγισαν τη σύγχρονη ιστορία του κινήματος της 3ης Σεπτεμβρίου...