Βασίλης Λεβέντης, το δακρυσμένο δεκανίκι της κυβέρνησης αξίζει ένα κομματάκι εξουσίας

19.7.16Στις μεθεπόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες εκλογές θα ενεργοποιηθεί τελικά η βόμβα της απλής αναλογικής στο πολιτικό σύστημα καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάφερε να γοητεύσει 200 βουλευτές.

Κατάφερε να γοητεύσει όμως τον Βασίλη τον Λεβέντη, ο οποίος φυσικά δεν παρέλειψε να δακρύσει για ακόμα μια φορά, ίσως γιατί ήταν η πρώτη φορά που το κόμμα του επιβεβαίωσε ότι αποτελεί (κυκλοθυμικό) δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο καιρό, ο Βασίλης Λεβέντης όχι μόνο έκανε τη βρώμικη δουλειά ασχολούμενος όλη μέρα με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι αλλά επιχειρηματολόγησε μάλιστα και υπέρ της διατήρησης(!!!!) των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, με το φοβερό επιχείρημα ότι δεν μπορεί να περιμένει ως πολιτικός αρχηγός μέχρι την επομένη των εκλογών να μάθει που εκλέγει βουλευτή.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τον πρώην καναλάρχη. Ίσως αν γίνει υπουργός να ξεσπάει σε κλάματα λιγότερο συχνά, ίσως να μην έχει τόσο χρόνο να παρελαύνει από κάθε κανάλι της χώρας. Ίσως ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από τον Παΐσιο του πολιτικού συστήματος.