Η ωραία εξήγηση της Κατερίνας Στεφανίδη για το "κάθε τέσσερα χρόνια μας θυμάστε"

18.9.16


Μια πολύ ωραία εξήγηση της πολυσυζητημένης δήλωσης της ("κάθε τέσσερα χρόνια μας θυμάστε") δίνει σήμερα σε συνέντευξη της η Κατερίνα Στεφανίδη, με το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο να κρέμεται στο στήθος της.

Να τι είπε στο Sport24.gr:
Γενικά τα πράγματα είναι πολύ λογικά στο πώς αντιμετωπιζόμαστε. Δυστυχώς δεν είναι ποδόσφαιρο ο στίβος. Και αυτό που είπα, ότι μας θυμάστε κάθε τέσσερα χρόνια, δεν το είπα γιατί θέλω να βγαίνω από το σπίτι και να έχω δημοσιότητα. Είναι το χειρότερό μου αυτή η δημοσιότητα. Ειδικά αυτή τη στιγμή, που γίνεται αυτός ο χαμός. Εγώ το είπα, γιατί όταν ένα παιδάκι 7 χρονών βλέπει τηλεόραση, θέλει να κάνει αυτό που βλέπει στην τηλεόραση. Όταν, λοιπόν, βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, με το ποδόσφαιρο θα θέλει να ασχοληθεί. Και δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με το ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να έχουν τα παιδάκια ένα εύρος. Να έχουν επιλογές.
Τις προάλλες ήμασταν με μία οικογένεια, όπου το παιδάκι, 7-8 χρονών, κάνει τάε κβον ντο και θέλει να ξεκινήσει ποδόσφαιρο. Και του λέω "Γιατί ποδόσφαιρο; Γιατί όχι τένις;" Γιατί δεν έχει δει ποτέ τένις! Δεν το έχει δει στην τηλεόραση. Και σου μιλάω για τένις, όχι για σκοποβολή. Αυτό για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα. Αυτό είναι ένα παράπονο που έχω".