Ο Σταύρος Θεοδωράκης μετατρέπει το Ποτάμι από κόμμα σε ένα μίζερο και κακεντρεχές lobby του Facebook

11.10.16


Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν άκουγα τον Σταύρο Θεοδωράκη από το βήμα της Βουλής να αναδεικνύει σε μείζον εθνικό ζήτημα τη δραστηριότητα των trolls του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook και στο Twitter, πόσο μάλλον όταν επέλεξε να το κάνει με την αφορμή το θάνατο ενός ανθρώπου.

Φοβάμαι ότι η μόνη επαφή του κ. Θεοδωράκη με την ελληνική κοινωνία είναι το timeline του στο Facebook, στο οποίο καταλαβαίνω ότι πρωταγωνιστούν κυρίως άνθρωποι χωρίς προβλήματα και με άφθονο χρόνο, που έχουν το «μεράκι» να ασχοληθούν με το τι γράφει ο κάθε ακραίος στο Facebook και στο Twitter.

Αναρωτιέμαι πραγματικά τι κατάλαβε ο μέσος πολίτης από τη χθεσινή ομιλία του κ. Θεοδωράκη, αναρωτιέμαι τι έκαναν οι βουλευτές του όταν έβλεπαν τον αρχηγός του να απευθύνεται αποκλειστικά στο 0,01% της ελληνικής κοινωνίας.

Είναι φοβερά θλιβερό όλο αυτό. Ελπίζω κάποια στιγμή σοβαροί άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Μαυρωτάς και ο Κώστας Μπαργιώτας, να αντισταθούν στην κατρακύλα και στην αποξένωση από την ελληνική κοινωνία. Ας μην ακολουθήσουν τον Σταύρο Θεοδωράκη μέχρι τον πάτο.