Αθάνατος κοτζαμπασισμός: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατά της πληρωμής δικηγόρων μέσω POS

4.5.17


Για ακόμα μια φορά, νιώθω ιδιαίτερα αμήχανα για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, τόσο ως πολίτης όσο και ως απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Είναι κάπως σοκαριστικό να διαπιστώνεις ότι οι θεωρητικά πιο μορφωμένοι άνθρωποι της χώρας παραμένουν αιχμάλωτοι του νεοελληνικού κοτζαμπασισμού.

Με αίτημα τους προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι συνδικαλιστές δικηγόροι επιχειρούν μέσω ηλίθιων νομικίστικων επιχειρημάτων να ισχυριστούν ότι η πληρωμή τους μέσω POS αποτελεί το τέλος του κόσμου για αυτούς ή κάτι αντίστοιχο.

Μπορούμε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να συζητήσουμε δήθεν επί της ουσίας αν τα επιχειρήματα του ΔΣΑ είναι βάσιμα ή μπορούμε να είμαστε τουλάχιστον ειλικρινείς και να διαπιστώσουμε ότι αυτή είναι μια μάχη χαρακωμάτων από τους πρωταθλητές της φοροδιαφυγής.

Μόνο ντροπή για εκείνους που μετά από 7 χρόνια κρίσης εξακολουθούν με τόσο θράσος να υπερασπίζονται τα προνόμια που είχαν κατά τους σκοτεινούς χρόνους της Μεταπολίτευσης. Ντρέπομαι και λυπάμαι για τη μίζερη στασιμότητα της χώρας.