Όταν σε δέρνει η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλεις τον νεοναζισμό, όχι τον...ΣΥΡΙΖΑ!

16.5.17


Με μπροστάρη τον Άδωνι Γεωργιάδη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, παρατηρώ ότι πλήθος στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας κάπως...επιφυλάσσονται στο να καταδικάσουν τη βία της Χρυσής Αυγής εναντίον του Νίκου Δένδια, θεωρώντας ότι όλο αυτό είναι ένα σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχίζω λίγο να τρομάζω με το πόσο η σημερινή Νέα Δημοκρατία θυμίζει τον υστερικό ΣΥΡΙΖΑ του 2009-2012. Το να είναι η πρώτη σου αντίδραση σε ένα τέτοιο γεγονός το ότι είναι όλα στημένα και μέρος ενός σχεδίου υπονόμευσης του κόμματος σου, σε κάνει να μοιάζεις με ψιλοψεκασμένο υποστηρικτή του ΚΚΕ ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Επίσης, το να πιστεύεις ότι αρκεί ένα τέτοιο περιστατικό για να αποπροσανατολιστεί η ελληνική κοινωνία από την ψήφιση των μέτρων, δείχνει ότι θεωρείς τους πολίτες απόλυτα ηλίθιους αλλά κι ότι έχεις ψαρώσει κανονικά από τις επικοινωνιακές δυνατότητες της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει επειγόντως να απαιτήσει από τα στελέχη του κόμματος του να ηρεμήσουν και να πάψουν να βλέπουν παντού το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ρητορική Γεωργιάδη φέρνει 1 ψήφο στο κόμμα και διώχνει άλλες 5...

Υ.Γ Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις όσμωσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, οι οποίες έχουν πολλάκις αναδειχθεί από αυτό εδώ το blog.  Δεν είναι όμως όλες οι στιγμές ίδιες. Στην προκειμένη περίπτωση, με καλύπτει απόλυτα το παρακάτω: