Γάμο... «με τον μίστερ…Siemens» έκανε το 2006 στο Καρπενήσι…το Μητσοτακέικο !

25.5.08

bollywood-greece.blogspot.com


…τα βαφτίσια που έχουν την Κυριακή…με τι λάδι θα τα κάνουν!
Ποιος ήταν ποιος ,ο προσκεκλημένος στο Γάμο του γιου της Ντόρας Κώστα Μπακογιάννη … το 2006 στο Καρπενήσι . Αποκάλυψη βόμβα από το press-gr.blogspot.com . Ο πρώην διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα Μιχ. Χριστοφοράκος (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...) Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ευρυτανικά Νέα" που στηρίζεται και η αποκάλυψη του press-gr o υψηλός προσκεκλημένος της οικογένειας έφθασε «Με ελικόπτερο: που προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου, όπως επίσης και ο κ. Χριστοφοράκος με τα παιδιά του που ήρθαν μια ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή».
Δείτε ποιοι άλλοι …από το δημοσιογραφικό συνάφι ήταν στο γάμο !

«Στο ξενοδοχείο Avaris μεταξύ των άλλων έμειναν ο υπουργός κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξενάκης, ο Στρατηγός Γρηλάκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, ο ευρωβουλευτής και στενός συνεργάτης τής κ. Μπακογιάννη καθώς και φίλος του κ. Μπακογιάννη κ. Κων/νος Χατζηδάκης και η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων κ. Νίτσα Λουλέ. Στο Cοuntry Club στο Μικρό Χωριό έμεινε όλη η οικογένεια Μητσοτάκη εκτός του πρώην πρωθυπουργού κ. Κων. Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρίκας οι οποίοι μαζί με την Ντόρα έμειναν στο σπίτι της οικογένειας. Στις Κορυσχάδες έμειναν η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη και η κ. Μαρίνα Βερνίκου. Εκτός αυτών το παρόν έδωσαν η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, ο αρχιτέκτονας Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο Σάκης Χατζηιωάννου. Πολλοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού, κυρίως νέοι.»

Την Κυριακή γίνονται τα βαφτίσια του καρπού αυτού το γάμου …Που! Στους Κορυσχάδες . Εκεί που είχε έδρα η Κυβέρνηση του Βουνού την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής… Αφού το ΓΆΜΟ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ με τέτοιο υψηλό προσκεκλημένο, από την Λαδιάρα Siemens …τα βαφτίσια με τι λάδι… θα τα κάνουν !