Ο κωλοτούμπας νεο-νταβατζής

14.10.08


( επιστολή αναγνώστη )
Τελικά ο χοντρός λιγούρης Θεμιστοκλής είναι πολύ... γάτος. Όχι απλώς έχει κατορθώσει να ξεπουλήσει όσους κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί μαζί του, αλλά την ώρα που καταγγέλλει (πάντα με χυδαίες κιτρινολογίες) τον Βλαστάρη ως «Ντοράκι», ο ίδιος έχει κάνει χοντρή συμφωνία (λένε ότι έχει εισπράξει πάρα μα πάρα πολλά "αργύρια") με την Ντόρα Μπακογιάννη για να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον της και να αρχίζει να τη στηρίζει.

Ο εκβιαστής ανάγκασε κατά πως φαίνεται, την Μπακογιάννη (άλλο που δεν ήθελε και αυτή) να ακολουθήσει το δρόμο που δυστυχώς αναγκάζονται να επιλέξουν όσοι γίνονται στόχος των επιθέσεων και συκοφαντιών του. Το ντηλ έγινε και ο βουλιμικός αμέσως έκανε (μία ακόμα) κωλοτούμπα! Εδώ και κοντά ένα μήνα τα άρθρα του «Πρώτου Θέματος» αλλά και τα προσωπικά άρθρα του Θεμιστοκλή, αλλά και αυτό που υπογράφει σαν «όφις», έγιναν γλειφτικά της Ντόρας Μπακογιάννη. Αγοράζεις το Θέμα και κολλάς από τα σάλια. Κοιτάξτε και στο χθεσινό Θέμα, στα μίντια, εκεί όπου γράφει ότι μπαγιάτικα κουτσομπολιά και ειδήσεις ξεπατικώσει από τα μπλογκς (δηλαδή του ξεπατικώσουν γατί ούτε γι’ αυτό είναι ικανός...). Εκεί με το γνωστό δήθεν πλακατζίδικο, δήθεν καλοκάγαθο, δήθεν τάχα μου «Λάκης ο Γλυκούλης», υφάκι που έξυπνα πλασάρει, λέει με βεβαιότητα ότι η Υπουργός σύντομα θα γίνει Πρωθυπουργός, Εμείς δεν λέμε ότι αυτό γενικά δεν παίζει, αλλά έτσι που την γλείφει τώρα ο Αναστασιάδης μας ανακατώνεται το στομάχι.

Και για να καταλαβαινόμαστε, δεν είναι ο Μπόμπολας που έχει κάνει τη συμφωνία. Αυτός ούτε που ξέρει με τι χοντρούς απατεώνες έχει μπλέξει. Όταν το καταλάβει θα είναι πλέον πολύ αργά. Αρκεί να κοιτάξει κάποιος και να συγκρίνει το Έθνος της Κυριακής με το Πρώτο Θέμα, για να δει ποιος έχει κάνει το ντηλ.

ΥΓ1: Θέμο σε πήραμε χαμπάρι. Για «Ψυχάρης» / νεο-νταβατζής ξεκίνησες, Μιχαλόπουλος («Ελεύθερη Ώρα» «Τα Νέα του Κορυδαλλού») κατάντησες. Και κοίτα, τα χρήματα και αυτής της συμφωνίας, κράτα τα γερά, μές τον κουμπάρα! Θυμάσαι πως καρφώθηκες την προηγουμένη φορά με τα κλοπιμαία και λάφυρα από τους εκβιασμούς σου; Για τα πεντέμισι λέμε, ντέ, αυτά που πιάστηκες με μαύρες σακούλες να καταθέτεις στην τραπέζα... Άσε που δεν είναι και εποχές για καταθέσεις. Γι’ αυτό σου λέμε: Θέμο κάτσε σπίτι. Τα λεφτά στον κουμπάρα. Κι αν είναι παραγεμεμισμένος και ξεχειλίζει όπως εσύ, γέμισε και τις μαξιλαροθήκες!

ΥΓ2: Μπορεί να νομίζεις πως τα έχεις κουκουλώσει, αλλά εμείς ξέρουμε τί έκανες παλιά στην «Ελευθεροτυπία»...

ΥΓ3: Θα επανέλθουμε…

Αναγνώστης του Πρώτου Θέματος που σιχάθηκε τους νεο-νταβατζήδες /
κωλοτούμπες / νέο-λιγούρηδες.

Σχόλιο Παραπολιτικής : Η γλώσσα είναι αρκετά σκληρή αλλά για όποιον έχει διαβάσει τη στήλη του Θέμου είναι μια χαρά !

Ένα σχόλιο μόνο...Ο Μπόμπολας δεν είναι χαζός...