Τι έγραψε πάλι...

13.11.08


"Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί οι συντηρητικοί έχουν πάρει ανάποδες με την εκλογή του Ομπάμα: οι δικές τους απόψεις και οι δικές τους αντιλήψεις ηττήθηκαν στον αμερικανικό εκλογικό στίβο. Δυσκολεύομαι να καταλάβω, όμως, την γκρίνια και τον αρνητισμό διαφόρων που (αυτο)αποκαλούνται «προοδευτικοί». Λες και φοβούνται να παραδεχτούν πως κάτι θετικό μπορεί να συμβεί στην εκείθεν πλευρά του Ατλαντικού.
«Και ο Κλίντον δήλωνε προοδευτικός αλλά μετά βομβάρδισε τη Σερβία» μας θυμίζουν- ενώ αν ήταν πραγματικά προοδευτικός θα είχε αφήσει τον Μιλόσεβιτς ανενόχλητο να σφάζει τους Βόσνιους και τους Κοσοβάρους... Λες και «προοδευτικό» είναι μόνο ό,τι εγκρίνεται από τους ίδιους και ό,τι ταιριάζει στην αφεντομουτσουνάρα τους.
.."

Μόλις διαβάσατε ένα απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ...

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει χάσει πλέον τον έλεγχο καθώς νιώθει καθημερινά την ανάγκη να υπερασπιστεί τις πιο ηλίθιες πολιτικές επιλογές...

Έφτασε σήμερα σε σημείο να δικαιολογήσει τον Κλίντον που βομβάρδισε τη Σερβία ! Έσωσε - λέει - τους Βόσνιους και τους Κοσοβάρους από τον Μιλόσεβιτς !

Είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετος ;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στις ΗΠΑ να επέμβουν στα εσωτερικά μιας ξένης χώρας ; Ποιος έδωσε το δικαίωμα στις ΗΠΑ να βομβαρδίζει αμάχους ;

Τι απέγινε ο Μιλόσεβιτς κ.Πρετεντέρη ; Τι έγινε τελικά με το Κόσοβο ;

Είστε τόσο σίγουρος ότι οι Αμερικανοί ήθελαν απλά να σώσουν τους Βόσνιους και τους Κοσοβάρους ;