Δεν εκδίδεται ο Χριστοφοράκος στην Ελλάδα!

5.9.09


ideodoxeio.blogspot.com

Δεν θα εκδοθεί στην Ελλάδα τελικά ο Χριστοφοράκος, αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας! Εξέλιξη καθ' όλα αναμενόμενη ...

Η αιτιολογία της απόφασης είναι ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Χριστοφοράκος στην Ελλάδα έχουν παραγραφεί! Κι ας έλεγαν οι εδώ ... φωστήρες τα αντίθετα!

Πάντως στην κυβέρνηση σίγουρα γνώριζαν από πριν για την συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού πρόλαβε και βρήκε ήδη τον υπεύθυνο για το ... "φιάσκο με τις χειροπέδες" και τα φόρτωσε όλα στον ανακριτή Ζαγοριανό! Τον οποίον τώρα απειλούν ότι θα τον κάτσουν στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος, ενώ ο κακομοίρης ότι του έλεγαν έκανε!

Άλλωστε ο Χριστοφοράκος κυκλοφορούσε ελεύθερος 2 χρόνια και αυτοί χαριεντίζονταν μαζί του στο Κολωνάκι...

Όσον αφορά την απόφαση, δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς το κίνητρο της Γερμανικής Δικαιοσύνης! Ο Χριστοφοράκος έκλεινε deals. Έφερνε λεφτά στην Γερμανία από έξω! Είναι δυνατόν να τον ... πούλαγαν ; Όχι βέβαια! Όχι τόσο για τον συγκεκριμένο τον Χριστοφοράκο, αλλά για τους ανά τον κόσμο Χριστοφοράκους που κάνουν παρόμοιες δουλειές για τους γερμανικούς κολοσσούς! Αν εκδίδονταν στην Ελλάδα, τότε κανείς από τους υπολοίπους δεν θα ήταν ασφαλής και ενδεχομένως θα χάλαγαν πολλά deals!

Τώρα ξέρουν ότι έχουν τις πλάτες του Γερμανικού κράτους!
Κοινοποιήστε το στο Facebook