Το λάθος

26.9.09

Το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ είναι αρκετά υπερβολικό καθώς δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα καμία ιδιαίτερη δυσαρέσκεια στον εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος τραβάει μόνος του το κουπί της προεκλογικής περιόδου.

Κι αυτό νομίζω ότι ήταν και το μεγαλύτερο λάθος του επικοινωνιακού επιτελείου της Ρηγίλλης . Ήδη από τις Ευρωεκλογές και τις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων μηνών ήταν σαφές ότι το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή είχε αρχίσει να χάνει πόντους.

Σε αυτή την προεγκλογική περίοδο είδαμε τηλεοπτικά spots να λένε πρώτα "Κώστας Καραμανλής" και μετά "Νέα Δημοκρατία".

Είδαμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να μας λέει "διαλέξτε τον ηγέτη που θα μας βγάλει από την κρίση". Είδαμε υπουργούς να λένε ότι δεν ψηφίζουμε κόμματα αλλά πρωθυπουργός . Είδαμε παντού το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή...

Τελικά βοήθησε όλη αυτή η στρατηγική ;


Γράφουν τα ΝΕΑ ότι "του χρεώνουν την ήττα" . Λογικό είναι . Ο Καραμανλής...

...μοιάζει να θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί , για να φύγει με το κεφάλι ψηλά .

Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι η ηλικία του . Τι κάνει μετά την Πολιτική ένας 53χρονος πρώην υπουργός ; Είναι ήδη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πάνω από μια δεκαετία και 5,5 χρόνια πρωθυπουργός .

Να μείνει απλός βουλευτής υπό της Ντόρας ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Να συνεχίσει σαν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ; Δεν νομίζω να έχει το κουράγιο.

Αυτή τη στιγμή , κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι προβλέπει η επόμενη μέρα για τον Κώστα Καραμανλή . Ο καιρός γαρ εγγύς...

Κοινοποιήστε το στο Facebook