Ο ταλαντούχος κ.Κουμουτσάκος

30.9.09

Το σημερινό πρωτοσέλιδο γράφημα των ΝΕΩΝ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ανεπάρκεια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγες εβδομάδες να μας κάνει να λησμονήσουμε τον Ευάγγελο Αντώναρο.

Ο Κουμουτσάκος έγινε ευρύτερα γνωστός από την παρουσία του στο Γραφείο Τύπου του Υπ. Εξωτερικών ενώ από την 7η Ιουνίου είναι πλέον και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η παρουσία του δεν προσέθεσε και πολλούς πόντους πολιτικού πολιτισμού στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε καθώς εμφανίστηκε πρόθυμος να εκμεταλλευτεί πολιτικά οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται για το ΠΑΣΟΚ στα blogs και στα καφενεία.

Χθες , δεν ζήτησε...

...καν συγνώμη από την Λούκα Κατσέλη η οποία αποδείχθηκε ότι είχε πράγματι δεχθεί επίθεση από χάκερς ενώ είναι προσωπικά υπεύθυνος για τους τόνους λάσπης που εκτοξεύτηκαν κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Την επομένη των εκλογών αναμένεται λογικά να παραχωρήσει και πάλι την θέση του στον αγαπημένο Ευάγγελο Αντώναρο , ο οποίος μάλλον θα είναι περήφανος για την πορεία του Κουμουτσάκου.

Όταν η Νέα Δημοκρατία θα αποφασίσει να παίξει το παιχνίδι της επικοινωνίας σε πολιτικό επίπεδο , τότε μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες ανάκαμψης.

Όποιος όμως πετάει λάσπη , χάνει έδαφος....


Κοινοποιήστε το στο Facebook