Χάθηκε κάθε σοβαρότητα...

18.9.09

Την ώρα που οι περισσότεροι πολίτες καταδικάζουν την επιλογή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να τοποθετήσει ρουφιανο-κάμερες μπροστά στις πόρτες των κομμάτων , ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίζεται υπέρμαχος της live κάλυψης της εξώπορτας της Ρηγίλλης και της Ιπποκράτους !

Με δήλωση του στη Zougla.gr αναφέρει :

«Αιφνιδιάζει αυτή η άρνηση αφού όλα τα κανάλια «στήνονται» κάτω από τα κόμματα, με την ευκαιρία των μεγάλων γεγονότων. Τι τους ενοχλεί η διαδικτυακή ενημέρωση; Ακόμα και αν φοβούνται την αναμετάδοση διαπληκτισμών των στελεχών τους, αυτά δεν θα τα μετέδιδε η τηλεοπτική κάμερα; Έτσι δεν γίνεται παντού και πάντα; Ομολογώ δεν μπορώ να καταλάβω. Αλλά, νομίζω δεν έχουν δίκιο και από νομικής πλευράς. Ποιος μπορεί να απαγορεύσει τη λειτουργία ΜΜΕ πάσης μορφής σε δημόσιο χώρο;»

Προφανώς ο κ.Λοβέρδος αγνοεί την πραγματικότητα και μάλλον παρασύρθηκε σε μια χαζή δήλωση . Κανένα κανάλι δεν έχει ποτέ...

..."στηθεί" έξω από ένα κόμμα για να μεταδώσει live για ώρες την κίνηση στις πόρτες των κομμάτων . Πόσο μάλλον όταν η κάμερα που έχει στηθεί στην Ιπποκράτους ρουφιανεύει ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του κέντρου της Αθήνας.

Θα σας άρεσε κ.Λοβέρδο να τοποθετήσουμε μια κάμερα έξω από το σπίτι σας η οποία να μεταδίδει live τα δρώμενα 24 ώρες την ημέρα ;


Κοινοποιήστε το στο Facebook