Εξαιρετικός Κωνσταντάτος

21.9.09

Το δεύτερο μέρος του debate είναι κλάσεις ανώτερο σε ουσία από το πρώτο χάρη στους εξαιρετικούς δημοσιογράφους που συμμετέχουν στο δεύτερο πάνελ.

Ο Κωνσταντάτος έδωσε την χαριστική βολή στον Κώστα Καραμανλή ο οποίος δεν ζήτησε και πάλι "συγνώμη" από την οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ενώ υποστήριξε ότι η στάση της κυβέρνησης στα Δεκεμβριανά ήταν απόλυτα ορθή καθώς "αποφύγαμε τα χειρότερα".

Δεν θα σχολιάσουμε κάτι παραπάνω γιατί το θέμα είναι ευαίσθητο και ο Καραμανλής αναίσθητος.

Ο Κωνσταντάτος δεν χαρίστηκε όμως ούτε στον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος και πάλι έδειξε ότι η άποψη του ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια παραμένει θολή . Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε με σαφήνεια .

Στρίμωξε άσχημα και την Παπαρήγα χωρίς αποτέλεσμα όμως . Η Αλέκα έχει αποφασίσει να απευθύνεται μόνο στα μέλη του ΚΚΕ οπότε κάθε απάντηση της είναι σωστή . Εξακολουθεί πάντως να θεωρεί το ΚΚΕ δεν πρέπει να κρίνεται ισότιμα με τα υπόλοιπα κόμματα.

Τέλος , ανάγκασε τον Τσίπρα σε μια εντυπωσιακή υπεκφυγή μιας κρίσιμης ερώτησης για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ . Δεν απάντησε με σαφήνεια για το αν θα πρέπει να τηρηθεί ο νόμος περί ασύλου . Η "ευθύνη της πανεπιστημιακής κοινότητας" που επικαλέστηκε είναι μια μάλλον αόριστη έννοια .

Συγχαρητήρια στον Κωνσταντάτο . Δεν χαρίστηκε σε κανέναν...

Κοινοποιήστε το στο Facebook