Όταν ο Γιώργος αρθρογραφεί για το ΒΗΜΑ...

27.9.09

Η Παραπολιτική βρίσκεται στον αέρα του Διαδικτύου από την 2η Φεβρουαρίου του 2008 κι έχει συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο περίπου 6.000 κείμενα .

Είναι πρακτικά αδύνατο να μετρήσουμε πόσα από αυτά αφορούν τον βρώμικο πόλεμο που διεξήγαγε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Τι να πρωτοθυμηθούμε ; Το "Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε" της επομένης των εκλογών του 2007 ; Τα εμετικά άρθρα του Πρετεντέρη ;

Ή άρθρα όπως αυτό της Λώρης Κέζα ; Δείτε εδώ .

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είχε αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι των εκδοτικών συμφερόντων ενώ ο ίδιος ο Παπανδρέου έχει μιλήσει δεκάδες φορές για τα "συμφέροντα" που πάνε πίσω τον τόπο κι έχει υποσχεθεί να συγκρουστεί μαζί τους .

Τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου , το σύνολο των ΜΜΕ που στήριξαν με πάθος τη Νέα Δημοκρατία , αγκάλιασαν το ΠΑΣΟΚ , κάτι που γίνεται πάντα στην Ελλάδα όταν ένα κόμμα φαίνεται ότι θα καταλάβει την εξουσία . Δεν φταίει απαραίτητα το ΠΑΣΟΚ γι' αυτήν τη στροφή . Τα αρπακτικά μαζεύονται από μόνα τους όταν μυρίζουν εξουσία.

Σήμερα , ο Γιώργος Παπανδρέου αρθρογραφεί στο πρωτοσέλιδο άρθρο του ΒΗΜΑτος στη θέση που αρθρογραφεί για χρόνια...

...ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του , ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο ΔΟΛ διαφήμισε το άρθρο του Παπανδρέου με κάθε τρόπο . Στο in.gr η είδηση παραμένει εδώ κι ώρες σταθερά στο πρωτοσέλιδο

Η αλήθεια είναι ότι ο ΔΟΛ είχε ανάγκη να επαναδιαπραγματευτεί τη σχέση του με τους παραδοσιακούς οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που συνήθιζαν να εμπιστεύονται το ΒΗΜΑ για την ενημέρωση τους . Ο Παπανδρέου τι ανάγκη είχε ;

Τι ακριβώς θα κερδίσει μόλις μια Κυριακής πριν τις εκλογές ; Η κίνηση του Παπανδρέου ξενίζει κι απογοητεύει . Στις Ευρωεκλογές δεν έδωσε στο ΒΗΜΑ συνέντευξη ενώ προτίμησε να μιλήσει στην πρωϊνή ζώνη του Mega κι όχι σε κάποιον δημοσιογράφου του δελτίου ειδήσεων. Η κίνηση του επιβραβεύτηκε από το σύνολο των σκεπτόμενων πολιτών.

Τι άλλαξε σήμερα ; Είναι νωρίς για να ξέρουμε με ακρίβεια .

Δεν θα σπεύσουμε να κρίνουμε τον Παπανδρέου για τη σχέση του με την διαπλοκή πριν καν κυβερνήσει . Από σήμερα όμως , θα είμαστε πολύ επιφυλακτικοί καθώς ο Παπανδρέου "ακύρωσε" μια συγκεκριμένη στάση που τήρησε το ΠΑΣΟΚ για περισσότερα από 5 χρόνια.

Κερδισμένος σήμερα είναι ο ΔΟΛ και τα παπαγαλάκια της Νέας Δημοκρατίας .

Αναζητώ ακόμα τι κέρδισε το ΠΑΣΟΚ...

Παραπολιτικός


Κοινοποιήστε το στο Facebook