Το σενάριο που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

27.10.09

Όταν έγινε γνωστή η επικήρυξη των "ληστών με τα μαύρα" , η Παραπολιτική αναρωτήθηκε για την κίνηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη η οποία είναι μάλλον απίθανο να επιφέρει αποτελέσματα

Διαβάστε εδώ.


Η ιστορία όμως φαίνεται ότι είναι παλιά και η νέα ηγεσία του Υπ. Πολιτικής Προστασίας τρέχει να καλύψει τον χαμένο χρόνο .

Από το 2006 , στην Αντιτρομοκρατική έφταναν διάφορες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συμμορία ληστών . Οι "ληστές με τα μαύρα" ήταν μια οργάνωση που προήλθε από τους κόλπους των αντιεξουσιαστών και τα κίνητρα της ήταν εν μέρει ιδεολογικά. Δημιουργήθηκε τότε η αίσθηση ότι οι "ληστές με τα μαύρα" χρηματοδοτούν με τα κλοπιμαία τους διάφορες ένοπλες δυνάμεις πόλης.

Η υπόθεση όμως έμεινε στο συρτάρι και ο Χρυσοχοϊδης φαίνεται να πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει λαβράκι ψάχνοντας καλύτερα τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης . Η επικήρυξη των ληστών είναι δύσκολο να επιφέρει αποτελέσματα αλλά ο στόχος της ΕΛ.ΑΣ είναι να δημιουργήσει ένα γενικότερο κλίμα "δίωξης της τρομοκρατίας".

Πολλοί λένε ότι οι "ληστές με τα μαύρα" συνδέονται άμεσα με τον Επαναστατικό Αγώνα αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Κοινοποιήστε το στο Facebook