Η μάχη της Β' Αθηνών

5.10.09

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και η καταμέτρηση των σταυρών στην Β' Αθηνών η οποία αναδεικνύει και πάλι μεγάλο νικητή τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Παρά το γεγονός ότι στήριξε τον Βαγγέλη Βενιζέλο , ο Λοβέρδος ήταν και πάλι πρώτος αφήνοντας στη 2η θέση τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με διαφορά σχεδόν 20.000 σταυρών.

Στη 3η θέση συναντάμε τη Λούκα Κατσέλη και στην 4η τον αειθαλή Απόστολο Κακλαμάνη.

Κατάφερε επίσης να εκλεγεί και η Άννα Νταλάρα η οποία επέλεξε μια τρομακτικά μεγάλη διαφημιστική καμπάνια ενώ και ο Γιάννης Βούρος θα...πρωταγωνιστεί πλέον στην Βουλή.

Εκτός έμειναν και πάλι οι κ.κ Καστρινάκης , Μπίστης και Τζουμάκας .

Στη Νέα Δημοκρατία , την 1η θέση καταλαμβάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αλλά με μικρή διαφορά από την εντυπωσιακή επίδοση του Κωστή Χατζηδάκη που έλαβε τη 2η θέση πάνω από τους κ.κ Μεϊμαράκη , Μητσοτάκη και Γιακούματο !

Εκτός μένει η Φάνη Πετραλιά , ο Γιώργος Αλογοσκούφης , ο Λευτέρης Ζαγορίτης , η Κατερίνα Παπακώστα , ο Θεόδωρος Κασίμης , ο Άρης Σταθάκης και η Νίνα Βλάχου.

Το ΚΚΕ εκλέγει πέντε βουλευτές και συγκεκριμένα την Αλέκα Παπαρήγα , τον Σπύρο Χαλβατζή , τον Γιώργο Μαυρίκο , τον Νίκο Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Πρωτούλη.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Κουβέλης , Παπαδημούλης και Ψαριανός . Εκτός μένουν η Νάντια Βαλαβάνη παρά τη στήριξη Αλαβάνου , ο Δημήτρης Στρατούλης , ο Γιώργος Βαρεμένος αλλά κι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Ανδρέας Καρίτζης.

Καμία έκπληξη από τον ΛΑ.Ο.Σ . Θα απολαμβάνουμε για ακόμα 4 χρόνια τους κ.κ Καρατζαφέρη , Αϊβαλιώτη και Γεωργιάδη...

Όλοι οι σταυροί εδώ .

Κοινοποιήστε το στο Facebook